Hava Durumu

:

:

:

CHP Kadın Kollar Genel Başkanı, Kadın Üretici Pazarında

07 Ocak 2018 Pazar 17:03

SONMANŞET.COM- Mezitli Belediyesi'nin göz bebeği projelerinden olan Kadın Üretici Pazarı açıldığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve beraberindeki heyet, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşliğinde Üretici Pazarını ziyaret ederek, pazarda bulunan stantları tek tek gezdi.

CHP Kadın Kollar Genel Başkanı, Kadın Üretici Pazarında

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mezitli Belediyesi’nin göz bebeği projelerinden olan Kadın Üretici Pazarı açıldığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve beraberindeki heyet, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşliğinde Üretici Pazarını ziyaret ederek, pazarda bulunan stantları tek tek gezdi. Üretici pazarında oldukça coşkulu bir atmosfer yaşanırken ziyaretçiler, pazarda bulunanlara Mezitli Belediyesi tarafından yapılan Atatürk’ün seçkin posterlerinden oluşan 2018 takvimini hediye ettiler. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Köse stantların birinde eliyle açtığı böreği pişirdikten sonra satışa sundu. Vatandaşlar ve üretici kadınlar, Başkan Tarhan’a kendilerine böyle bir imkânı sundukları için teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTEN İSTEDİĞİMİZ TAMDA BUYDU

Kadın Üretici Pazarı’ndan çok etkilendiğini ve bu projenin tüm Türkiye’ye yayılması gerektiğini dile getiren Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, “İlk defa geliyorum ve gerçekten çok fazla etkilendim. Bu pazarda kadın üreticilerle görüştüm, onların ağzından hikâyelerini dinledim. Birçoğu aslında benim söylemek istediklerimi kendi ağızlarından dile getirdiler. Kimisi ‘bizler sosyal hayata karıştık’ dedi. Kimisi ‘özgürlüğümüzü kazandık, burada çok mutluyuz’ dediler. Sosyal Belediyecilikten istediğimiz işte tamda buydu. Belediye Başkanımız çok önemli bir yatırım yapmış. Çünkü ülkede kadına yapılan yatırım her zaman karşılık bulmuştur” şeklinde konuştu.

KADINLARIN GÖZLERİNDEKİ SEVİNCİ GÖRDÜM

Kadına yönelik yatırımların devam etmesi gerektiğine dikkat çeken Köse; “Kadının olduğu yerde özgürlük var. Kadının olduğu yerde demokrasi var, hayat vardır. Kadının sosyal yaşamın içinde olması demek Türkiye’nin yüzünün değişmesi demek. Bu anlamda üretici pazarı beni çok etkiledi. Kadınların gözlerindeki ışıltıyı gördüm. Kadınların gözlerindeki sevinci gördüm. Bunu gittiğim her yerde anlatmak istiyorum. Çünkü çok büyük bir proje ve bu tür projelerin tekrar etmesini diliyor, Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

KADINLARIMIZLA GÖNÜL BAĞI OLUŞTURDUK

Hiçbir siyasi ayrım yapmadan bölgenin her yerine Üretici Pazarlarını yaygınlaştırdıklarını dile getiren Başkan Tarhan; “Biz her zaman kadınların yanında olduk. Kadınlarımız da belediyemizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Sağlam bir gönül bağı oluşturduk ve bu bağımızı tüm Türkiye’ye gösterdik. Buradaki kadınların siyasette ve iş dünyasında yer almalarını ümit ediyorum. Yarınlarda bizim olduğumuz yerler de kadınların olmasını istiyor, pazarımıza renk katan tüm ziyaretçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.