Hava Durumu

:

:

:

CHP Heyeti Ziraat Odası'nı Mitinge Davet Etti

01 Aralık 2021 Çarşamba 16:51

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanlığında oluşturulan bir heyet meslek odalarını tek tek ziyaret ederek başkan ve yöneticilerini Mersin Mitingi'ne davet ediyor.

CHP Heyeti Ziraat Odası'nı Mitinge Davet Etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanlığında oluşturulan bir heyet meslek odalarını tek tek ziyaret ederek başkan ve yöneticilerini Mersin Mitingi’ne davet ediyor.

İlçe Başkanı Ozan Varal Başkanlığında CHP ilçe Yönetimi ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir heyetle birlikte CHP’nin 4 Aralık Cumartesi günü Mersin’de gerçekleştireceği “Helalleşme Mitingi”ne davet ediyor.

Miting daveti ve üretici sorunlarıyla ilgili olarak ilk ziyaretlerini Tarsus Ziraat Odası’na yapan CHP heyeti, Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı’dan çiftçi sorunlarına ilişkin düşüncelerini aldı.

Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, ziyaretlerinden dolayı CHP İlçe Başkanı Ozan Varal ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.