Hava Durumu

:

:

:

CHP GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE MERSİN PROTESTOSU

09 Ocak 2014 Perşembe 10:24

Mersin'den gelen bir grup partili, CHP Genel Merkezi Önünde Protesto Gerçekleştirdi...

CHP GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE MERSİN PROTESTOSU

Mersin'den gelen bir grup partili,  çelenk bırakarak protesto gerçekleştirdi. Genel Merkezin ön bahçesini ve girişi dolduran partililer, Mersin adayının önseçimle belirlenmesini istediler. Partililer bahçeye, "Ön seçim istiyoruz", "Halka sormadınız, ülkeye sormadınız, kime sordunuz?", "Halk burada anket nerede?", "Eskiler görevde, değişim nerede?", "Mersinliler Mersin'e sahip çıkıyor" yazılı pankartlar astı.

 

Grup adına yapılan açıklamada, "Mersin'den yaklaşık 30 otobüsle geldik. Genel Başkan ve yöneticilerle yaptıkları görüşmelerde sürekli olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda değişim olacağı söylendi. Bu güven ve inançla aday adaylarının aylardır yoğun çalışmalar yaptık. CHP'nin Mersin'de seçimi kaybetme lüksü yoktur. Sayın Genel Başkanım, Mersin halkı ve partililerimizin talebine kulak verin. Mersin halkının geleceği üzerine kurulan bu oyunu bozun. Toplumun tüm kesimlerinde, seçimin CHP mevcut adayı ile alınamayacağı algısı nettir. Alınan bu kararın düzeltilmesi için buradayız ve kentte ön seçim istiyoruz" şeklinde bir görüş ifade edildi. 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Genel Merkezi'nin önünde bekleyen CHP'lilere açıklamada bulundu. İşte Günaydın'ın konuşması:

Cumhuriyet Halk Partisi MYK ve Komisyon üyelerinin tek bir hedefi vardır o da bütün belediyeleri kazanmak.

Mersin'de yapılan çalışmalar ve anketler doğrultusunda bir karar verildi. Anketleri bilmek istiyorsanız yukarıda gönderdiğiniz heyetteki arkadaşlara detaylı bilgi verdik onlar sizleri daha detaylı bilgi vereceklerdir.

PM EN DOĞRU KARARI VERECEK

Ben dahil hiç bir MYK ve PM Üyesi, Kurultaydan sonraki en yetkili organ olan Parti Meclisi'nin kararı üzerine bireysel birşey söyleme hakkı yoktur.
 

Parti Meclisimiz en doğru kararı verecektir. Ön Seçim konusunda sizlere bir güvence verebilecek durumda değilim. Ön Seçimde, merkez ataması kararıda Parti Meclisi yetkisindedir. Sizlere bu konuda söyleyebileceğim ve üzerinde çalışacağım konu Parti Meclisi'nin Mersin konusunu tekrar değerlendireceği konusudur.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
- 09 Ocak 2014 Perşembe 10:47

istedikleri kadar protesto etsinler başkan macit beyden daha iyi aday yok

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.