Hava Durumu

:

:

:

CHP A.Adayı Ali Boltaç’tan Yeni Yıl Mesajı

30 Aralık 2018 Pazar 13:09

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ali Boltaç, yayınladığı yeni yıl mesajında Tarsus'un 2019 yerel seçimlerinde çağdaş CHP Belediye dönemine kavuşacağını söyledi.

CHP A.Adayı Ali Boltaç’tan Yeni Yıl Mesajı

 SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ali Boltaç, yayınladığı yeni yıl mesajında Tarsus’un 2019 yerel seçimlerinde çağdaş CHP Belediye dönemine kavuşacağını söyledi.

Ali Boltaç mesajında, “2018 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2019 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerle olsun. 31 mart 2019’da kardeşliğin doğduğu sevgilerin birleştiği Daha Mutlu Bir Tarsus Mümkün. Umutlu sevgi dolu nice yıllara.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Tarsus’a CHP’nin aydınlık güneşi doğacaktır. Hep birlikte el ele vererek Tarsus’umuzu sorunlarından arındırılmış çağdaş, dinamik bir kent haline getireceğiz. Tarsus’umuzu yaşamın her alanında Türkiye’nin çekim merkezi haline getireceğiz.”

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.