Hava Durumu

:

:

:

Ceddimizi neslimizle buluşturuyoruz projesi ekibi Çanakkale’ye gitti

16 Nisan 2019 Salı 15:22

SONMANŞET.COM- Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Mersin Valiliği koordinasyonunda, Tarsus Kaymakamlığı tarafından yürütülmekte olan “Ceddimizi neslimizle buluşturuyoruz” projesinin ekibi Çanakkale'ye gitti.

Ceddimizi neslimizle buluşturuyoruz projesi ekibi Çanakkale’ye gitti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Mersin Valiliği koordinasyonunda, Tarsus Kaymakamlığı tarafından yürütülmekte olan “Ceddimizi neslimizle buluşturuyoruz” projesinin ekibi Çanakkale’ye gitti.

Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturulup, hayata geçirilen “Ceddimizi neslimizle buluşturuyoruz” ekibi öğrencileri proje yürütücüsü Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal tarafından kaymakamlık binası önünde yapılan etkinlikle Çanakkale 'ye yolcu edildi. Proje kapsamında 82 öğrenci ve öğretmen milli ve manevi duygular içeren Çanakkale' de incelemelerde bulunacaklar.

Projenin amacının öğrencilere sosyal ve kültürel açıdan atalarının yaşadığı topraklarda cedleri ile bir araya getirmek olduğunu belirten Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Ambaroğlu projenin son derece olumlu sonuçlar getirdiğini kaydetti.

Hükümet konağı önünden Çanakkale’ye yolcu edilen ekibi, Kaymakam Yüksel Ünal, İlçe Milli eğitim müdürü Mehmet Metin, proje koordinatörü Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Ambaroğlu, Ayşe Mirici ortaokulu müdürü Serdar Altunkanat, proje yürütme ekibi öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.