Hava Durumu

:

:

:

Çamlıyaylalılar Hamit Tuna'yı Bağrına Bastı

02 Şubat 2019 Cumartesi 09:59

SONMANŞET.COM- Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Çamlıyayla İlçesi'nde hemşehrileri ile kucaklaştı.

Çamlıyaylalılar Hamit Tuna'yı Bağrına Bastı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Çamlıyayla İlçesi’nde hemşehrileri ile kucaklaştı.

Çamlıyayla İlçesi’ndeki istişarelerine mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek başlayan Başkan Hamit Tuna; Atdağı mevkiinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Fakılar Çakıllı, Sebil, Korucak, Darıpınar, Sarıkavak, Sarıkoyak ve Bağçatağı Mahallelerinde de hemşehrileriyle buluşan Başkan Tuna, ilçe esnafını da iş yerlerinde tek tek ziyaret etti.

 Başkan Tuna’ya, Mersinli Hemşehrilerinden Destek Telefonu

Mahalle gezileri sırasında Başkan Tuna’yı cep telefonundan görüntülü arayan Mersinli hemşehrileri de kendisini sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ederek; “Başarılarınızın devamını diliyoruz. Mahalleli olarak bütün oylarımız size ve sizlerin sonuna kadar arkanızdayız” dediler.

Başkan Tuna’da hemşehrilerinin destek ve sevgisi karşısında büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Bu teveccüh karşısında inşallah 31 Mart’ta zafere ulaşacağız ve bunun sonucun Mersinimize hizmetin güzelini sunacağız” dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Cumhur İttifakı Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı İsamil Tepebağlı ve MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Çamlıyaylalı hemşehrilerinden Cumhur İttifakına destek isteyen Başkan Hamit Tuna; “Kentimizi ortak akılla yöneteceğiz. Biz hazırız. Görüyoruz ki Cumhur İttifakında Çamlıyaylalı hemşehrilerimiz de hazır” dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de hemşehrilerinin destekleriyle Cumhur İttifakı’nın Çamlıyayla’da zafere ulaşacağına inandıklarını vurgulayarak; “El ele, gönül gönüle vererek bu başarıya hep birlikte imza atacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı İsmail Tepebağlı da geçmiş dönemde olduğu gibi bugün de Çamlıyaylalı hemşehrilerinden destek isteyerek; “Allah’a şükürler olsun ki Çamlıyayla’da hiçbir sıkıntımız yok. Sizlerin desteğiyle Çamlıyayla’da yüzde 90 seçimi kazanacağız. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de Çamlıyayla’da şahsım İsmail Tepebağlı’yı, Büyükşehir Belediyesi’nde de Başkanımız Hamit Tuna’yı ve meclis üyelerimizi destekleyeceğinize yürekten inanıyorum” dedi.

  “Yayla ve Doğa Turizmi Daha da Gelişecek”  

Çamlıyaylalı hemşehrilerinden istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tuna, Büyükşehir noktasında yapacakları projelerinden bahsederek, Mersin’de yayla ve deniz turizmini daha da geliştireceklerini ve yayla turizmi açısından bu çalışmaları Çamlıyayla İlçesi’nde de hayata geçireceklerini söyledi.

Hemşehrilerinin istek ve taleplerine göre Çamlıyayla’da alternatif tarımla ilgili çalışmaları gerçekleştireceklerini de kaydeden Başkan Tuna; “Allah’ın verdiği bütün güzellikleri içinde barından kent Mersinimiz tarım ve lojistik kentidir.Sebze ve meyve konusunda Türkiye’yi besleyen bir şehirdir. Kentimizde, yayla ve deniz turizmini daha da geliştireceğiz. Bununla ilgili projelerimizi belirledik. Toroslar İlçemizde de bu konuyla ilgili Güzelyayla Mahallemizde Bungalov yayla evlerimizi yaptık. İnsanlarımızın yörük yaşamını tanımaları için 2500 rakımda yörük şenliği düzenleyerek, çadır turizmini hareketlendirdik. Bunu Mersin genelinde de yapmak istiyoruz. Yani Mersinimizin bu güzel doğasını tüm Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz. Çünkü Büyükşehirlerde yaşayan insanlarımız gelişen teknolojinin yanında doğayla iç içe zaman geçirmek istiyorlar. Biz bunları yapacağız. Yayla turizmini Çamlıyayla İlçemizde daha da ön plana çıkaracağız. Bugüne kadar verdiğimiz her sözümüzün altına imzamızı attık ve sonuca ulaşmasına vesile olduk. Popülist siyasetle değil, ayakları yere basan projelerle her seçim öncesinde insanlarımızın huzuruna çıktık. Allah’a şükürler olsun ki Toroslarımızda hiçbir eksik bırakmadık. Şimdi de Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyım. Çamlıyayla’da İsmail Tepebağlı’yı, Büyükşehir’de şahsıma Hamit Tuna’yı destekleyin, belediyecilik nasıl yapılır, insan nasıl kucaklanır biz size gösterelim” dedi.

Başkan Tuna, 2 Şubat Cumartesi günü saat:14.30’da eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında düzenleyecekleri Cumhur İttifakı Mersin Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısına tüm hemşehrilerini davet etti.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlar da Başkan Hamit Tuna’yı Büyükşehirde görmek istediklerini belirterek, kendisine destekleyeceklerinin sözünü verdi.

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna daha sonra Çamlıyayla İlçe Kaymakam Vekili Orçun Cüneyt Zor’a nezaket ziyareti yaptı.

AK Parti Çamlıyayla İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek, göreve yeni atanan İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş’e ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Hamit Tuna, burada da partililer ve hemşehrileriyle görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.