Hava Durumu

:

:

:

Çamlıyayla'da Facia: 500 metre derinlikte uçurumdan düştü

05 Aralık 2019 Perşembe 09:12

SONMANŞET.COM- MERSİN'in Çamlıyayla ilçesinde 4 gündür kayıp olan 29 yaşındaki Mehmet Eker adlı bir genç uçurum kenarında ölü bulundu.

Çamlıyayla'da Facia: 500 metre derinlikte uçurumdan düştü

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- MERSİN’in Çamlıyayla ilçesinde 4 gündür kayıp olan 29 yaşındaki Mehmet Eker adlı bir genç uçurum kenarında ölü bulundu.

Çamlıyayla'da yaşaya  ve hayvan besiciliği yapan Mehmet Eker'den (28) 4 gündür haber alamayan babası durumu Çamlıyayla Jandarma Komutanlığına bildirdi.

Baştepe mevkiinde, Eker'in aracı yaklaşık 500 metrelik uçurumun kenarında bulundu.

Koyunlarını cesedin bulunduğu mevkiinde otlatan bir vatandaşın cesedi ihbar etmesi üzerine, Çamlıyayla Jandarma ekibi, Afad, Akut ve Mersin Büyükşehir itfaiye ekipleri yaptıkları incelemede Eker'in uçurumdan aşağı düştüğünü belirledi.

Yapılan aramada Mehmet Eker'in cesedi de uçurumun dibinde bulundu. Arama kurtarma ve jandarma ekiplerinin cesedi uçurumdan çıkartmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Cesedi bulunan Mehmet Eker'in bir süre önce eşinden boşandığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, olayın intihar mı,  yoksa cinayet mi olduğu da araştırılıyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.