Hava Durumu

:

:

:

Çamlıyayla CHP'den Toplu İstifalar

17 Kasım 2020 Salı 10:00

SONMANŞET.COM- Çamlıyayla ilçesinde CHP'de 2 dönem ilçe başkanlığı, 5 dönem ilçe sekreterliği, 2 dönem il genel meclis adaylığı yapan Orhan Temir ve arkadaşları CHP'den istifa etti.

Çamlıyayla CHP'den Toplu İstifalar

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Çamlıyayla ilçesinde CHP’de 2 dönem ilçe başkanlığı, 5 dönem ilçe sekreterliği, 2 dönem il genel meclis adaylığı yapan Orhan Temir ve arkadaşları CHP’den istifa etti.

Orhan Temir konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstifa gerekçemiz başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’dır. Seçilmiş yönetimi görevden aldılar. Ve karşımıza seçim kaybetmiş kişiyi kayyum olarak atamışlardır.”

Orhan Temir kendisi ile birlikte 3 eski ilçe başkanının da  istifa ettiğini belirterek, İlçe Başkanı Ahmet Eryılmaz, eski Çamlıyayla Belediye Meclisi Üyesi ve eski Çamlıyayla İlçe Başkanı Kasım Köroğlu’nun istifa ettiğini açıkladı.

Temir, “bizimle birlikte 25 kişi daha istifa etti. Görevlerinden ayrıldı. Bu durum Tarsus’a da yansıyor. Bizim uğradığımız haksızlıktan dolayı Tarsus’taki Sezai Şahin, Mersin’de Turan Bozdoğan’da istifa etti ve bu istifalar böyle gidiyor” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.