Hava Durumu

:

:

:

Büyükşehir Belediyesinin Yardımlaşma Çağrısına Tarsuslular'dan Tam Destek

04 Ağustos 2021 Çarşamba 11:29

SELAHATTİN ÖZBOZKURT SONMANŞET.COM- Ülkenin birçok noktasında olduğu gibi geçtiğimiz günlerde Mersin'in Aydıncık, Bozyazı, Gülnar ve Silifke ilçelerinin farklı bölgelerinde yaşanan orman yangınları nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yardımlar devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinin Yardımlaşma Çağrısına Tarsuslular'dan Tam Destek

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Ülkenin birçok noktasında olduğu gibi geçtiğimiz günlerde Mersin’in Aydıncık,  Bozyazı, Gülnar ve Silifke ilçelerinin farklı bölgelerinde yaşanan orman yangınları nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yardımlar devam ediyor.

Yangınların yaşanmaya başladığı ilk günden itibaren tüm birimlerini seferber ederek hem yangın söndürme faaliyetlerine katılan, hem de bölgede bulunan vatandaşlara yardım elini uzatan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, çalışmalara katkı sunmak isteyen vatandaşlar için duyurduğu “Biz beraberiz, zor günleri beraber aşacağız. Hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyor, dayanışmanın gücüne inanıyoruz” çağrısına Tarsus’tan da destek geldi.

Yangın bölgelerinde yaşayan vatandaşlara ve yangın söndürme çalışmalarında görevli personele Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce yemek ve gıda malzemesi dağıtılırken, buna destek olmak isteyen vatandaşların getirdikleri yardımlarda, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye ulaştırılıyor.

Büyükşehir’in çağrısına duyarlılık göstererek destek olan Tarsuslu vatandaşların gıda ve diğer tür yardımları Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’nde toplandıktan sonra Mersin’de toplama merkezi olan aşhaneye gönderiliyor.

En çok ihtiyaç duyulan gıda malzemelerinin ise et, pirinç, bulgur, makarna, sıvı yağ olduğu öğrenilirken, yangın bölgesindeki vatandaşların önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak ihtiyaçları ayrıca kamuoyuyla paylaşılacak.

Bölgedeki vatandaşlara gıda malzemesi dışında yardımda bulunmak isteyen vatandaşların “Alo 185 TEKSİN” üzerinden bilgi almaları önemle rica olunur.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.