Hava Durumu

:

:

:

Büyükşehir Belediyesine 106 Yeni Çim Biçme Makinesi Alındı

08 Temmuz 2021 Perşembe 15:12

SONMANŞET.COM- Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi'ne 106 yeni makine kazandırıldı. Çim biçme işleminde kullanılmak üzere alınan ekipmanlarla Büyükşehir'in park ve bahçelerde yürüttüğü hizmetler güçleniyor.

Büyükşehir Belediyesine 106 Yeni Çim Biçme Makinesi Alındı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi’ne 106 yeni makine kazandırıldı. Çim biçme işleminde kullanılmak üzere alınan ekipmanlarla Büyükşehir’in park ve bahçelerde yürüttüğü hizmetler güçleniyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi’ne alınan 106 yeni makine, çim biçme işlemlerinde kullanılmaya başlandı. Yenilenen ekipmanlarıyla hizmetlerini güçlendiren Büyükşehir, bu makinelerden 10 tanesini Kültür Park bünyesine aldı.

Büyükşehir, yeni makineleri sahaya sürdü

Ekonomik ömrü tamamlanan ekipmanları dönüştürüp farklı alanlarda değerlendiren Büyükşehir, bir taraftan da hizmet kalitesini yeni ekipmanlarla güçlendiriyor. Kültür Park başta olmak üzere kentin her noktasında parkları ve bahçeleri güzelleştiren Büyükşehir personeli, çim biçme işleminde kullanılmak üzere alınan 106 yeni makineyi sahaya sürdü.

“Yeni ekipmanlarla daha güçlü ve hızlı hizmet için çalışmaya devam edeceğiz”

Park ve Bahçeler Dairesi’nin Kültür Park saha sorumlusu Tümer Bal, alınan makinelerin detaylarından bahsederek, “Mersin genelinde belediyemize 6 adet çim traktörü, 50 adet çim biçme makinesi ve 50 adet sırt motoru kazandırdık. 2 adet çim traktörü, 4 adet çim biçme makinesi, 4 adet de sırt motoru Kültür Park’a geçti. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde sunmak” dedi.

Kültür Park’ın bir cazibe merkezi olduğunu ifade eden Bal, “Halkımız da buraya yoğun talep gösteriyor. Burada ekipmanlarımızı güçlendirirken personel eğitimlerimizi de gerçekleştiriyoruz. Makinelere ve bitkiye dair eğitimler veriyoruz. Yeni ekipmanlarla halkımıza daha güçlü, daha hızlı hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.