Hava Durumu

:

:

:

Büyük Önder Atatürk Tarsus'ta da Anıldı

10 Kasım 2019 Pazar 11:08

SONMANŞET.COM- Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81.'nci yıldönümünde Tarsus'ta da anıldı.

Büyük Önder Atatürk Tarsus'ta da Anıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde Tarsus’ta da törenlerle anıldı.

Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen anma programına Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Emniyet Müdürü Ercan Elbir, Jandarma Komutanı yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Tarsus Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet İnce, protokolün diğer üyeleri, AK Parti ilçe başkanı Nevzat Çetin, CHP ilçe başkanı Ali İlk ve MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, oda, dernek ve kooperatiflerin başkan ve yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, sirenler eşliğinde saat 09.05’de 2 dakikalık saygı duruşu ile devam etti. Ardından İstiklal Marşı okundu.

Etkinlikler Yarenlik Alanı’nda resim sergisinin açılması ve Şehit İshak Okulu Esra Şemsi Konferans salonunda etkinliklerle sürdü.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.