Hava Durumu

:

:

:

Bozdoğan, Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu

11 Nisan 2022 Pazartesi 11:45

SONMANŞET.COM- İftar sofrasında şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Her biri bizim için birer emanet''dedi.

Bozdoğan, Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- İftar sofrasında şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Her biri bizim için birer emanet’’dedi.

Tarsus Belediyesi'nin ev sahipliğinde Belediye Tesislerinde şehit ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına şehit yakınları, gaziler ve aileleri katılım sağladı.

Tarsus Belediyesi'nin l Ramazan ayında şehit ve gazi ailelerine yönelik olarak düzenlediği iftar programına katılım yoğun oldu. Ramazan ayında kurduğu iftar sofraları ile binlerce kişiyi ağırlayan Tarsus Belediyesi, şehit ailelerini, gazileri ve yakınlarını iftar programında bir araya getirdi. İftara katılan şehit yakını ve gaziler, ezanın okunmasıyla birlikte dualarla oruçlarını açtı. Başkan Bozdoğan tüm masaları selamlayarak, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarıyla yakından ilgilendi. Belediye Tesislerinde gerçekleşen iftar programına; Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Üsteğmen Kürşat Can, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, şehrin diğer protokol üyelerinin yanı sıra Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Yakınları katıldı.

BAŞKAN BOZDOĞAN, ‘’BU ÜLKE ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ SAYESİNDE DİMDİK AYAKTADIR’’

İftar programında konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde dimdik ayaktadır. Belki karşımıza geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemize saldıracak, Cumhuriyetimizi yok etmeye çalışacak insanlar çıkacaktır. Ama bu ülkenin güzel evlatları, bu toprakların, bu coğrafyanın güzel insanları gerektiğinde şehit olacak, gerektiğinde Gazi olacak. Bizler hem ailelerini hem evlatlarını en değerlimiz olarak görüp her daim yüreğimize basacağız. Bugün Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Her biri bizim için birer emanet” ifadelerini kullandı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.