Hava Durumu

:

:

:

Blue Cafe Tarsus'ta Hizmete Açıldı

22 Ocak 2020 Çarşamba 18:24

SONMANŞET.COM- Tarsus'un genç girişimcileri Cahide Sürücü ve Ali Yarşi'nin sahibi olduğu Sanat ve Kafenin bütünleştiği bir mekan olan “Blue Cafe” Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve davetlilerin katıldığı açılış töreniyle halkın hizmetine girdi.b

Blue Cafe Tarsus'ta Hizmete Açıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un genç girişimcileri Cahide Sürücü ve Ali Yarşi’nin sahibi olduğu Sanat ve Kafenin bütünleştiği bir mekan olan “Blue Cafe” Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve davetlilerin katıldığı açılış töreniyle halkın hizmetine girdi.

Anıt Mahallesi Şehitler caddesi üzerinde 48 nolu işyerinde hizmete giren Blue Cafe’nin her yaştan insana hitap ettiği belirtilirken, açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Blue kafede sanat anlamında görsellikler de sunulacak ve boyama, el becerisi gibi etkinlikleri de içerisinde barındıracak.

Açılış kurdelasını  Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Yeni Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Bektaş Aslan ve işletme sahiplerinin yaptığı kafenin irtibat telefon numarası 0.535.5751235

Açılış kurdelesini davetliler ile kesen Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, işletmeci Cahide Sürücü’ye hayırlı olsun temennisiyle başarılar diledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.