Hava Durumu

:

:

:

Beylice Şehit Faruk Kaya O.Okulundan Anlamlı Yılbaşı Tebriği

31 Aralık 2020 Perşembe 20:03

SONMANŞET.COM- TARSUS Beylice Şehit Piyade Başçavuş Faruk Kaya Orta okulu öğrencileri içinde bulunduğumuz zorlu pandemi sürecinde farkındalık yaratarak Sağlık çalışanları için hazırladıkları yeni yıl kartı ile takdiri hak ettiler.

Beylice Şehit Faruk Kaya O.Okulundan Anlamlı Yılbaşı Tebriği

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Beylice Şehit Piyade Başçavuş Faruk Kaya Orta okulu öğrencileri içinde bulunduğumuz zorlu pandemi sürecinde farkındalık yaratarak Sağlık çalışanları için hazırladıkları yeni yıl kartı ile takdiri hak ettiler.

Beylice Şehit Piyade Başçavuş Faruk Kaya orta okulu öğrencileri, Görsel Sanatlar Öğretmeni Tuğba Gürbüz, Türkçe Öğretmeni Nahide Gökbel ve Müdür yardımcısı Ali Kaplan rehberliğinde Covid-19 koronavirüs ile mücadelede en ön saflarda yer alan ve canları pahasına şifa dağıtmakta olan sağlık çalışanlarının yeni yıllarını hazırladıkları 40 adet yılbaşı tebrik kartıyla kutlamanın heyecanını yaşadı.

Okul Müdürü Muhammet Ali Erdoğan, öğretmen ve öğrencilerin böylesine anlamlı bir çalışmadan dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Okulumuzun öğretmen ve öğrencileri Sağlık çalışanlarımıza bir nebze de olsa moral vermek, onların motivasyonunu arttırmak için kendi duygu ve düşüncelerini yansıtan metin ve görseller hazırlayarak sağlık çalışanlarımıza göndermişlerdir. Yapmış oldukları bu etkinlikten dolayı öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.