Hava Durumu

:

:

:

Berdan Cıvata’nın kurucularından Yunus Çensi Vefat Etti

14 Eylül 2022 Çarşamba 15:02

SONMANŞET.COM- Gülseren Çensi'nin eşi, Leyla, Ayla ve Dünya'nın babaları, Dilay Şemsi Aksoy ve Zeynep Şemsi Aysalar'ın amcaları Yunus Ayhan Çensi'nin cenazesi yarın (15 Eylül Perşembe) saat 12.00'de Tarsus Güney Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Berdan Cıvata’nın kurucularından Yunus Çensi Vefat Etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un dünya çapındaki marka değeri olan Berdan Cıvata A.Ş.’nin kurucularından Yunus Ayhan Çensi Hak’kın rahmetine kavuşarak yaşama veda etti.

Tarsus’un yurt çapındaki saygın iş insanlarından ve Berdan Cıvata’nın kurucularından Hasan Şemsi’nin ağabeyi olan 87 yaşındaki Yunus Ayhan Çensi’nin ölümü başta Ailesi olmak üzere iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Gülseren Çensi’nin eşi, Leyla, Ayla ve Dünya’nın babaları, Dilay Şemsi Aksoy ve Zeynep Şemsi Aysalar’ın amcaları Yunus Ayhan Çensi’nin cenazesi yarın (15 Eylül Perşembe) saat 12.00’de Tarsus Güney Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Manşet Gazetesi, www.sonmanset.com ve www.haberpotu.com Yazı Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Ailesine, Berdan Cıvata Ailesine ve iş dünyasına başsağlığı dileriz.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.