Hava Durumu

:

:

:

Berdan Cıvata’nın Acılı Günü:Hasan Aysalar Vefat Etti

16 Ekim 2018 Salı 09:15

SONMANŞET.COM- Tarsus'un uluslar arası alandaki gururu olan Berdan Civata'nın acılı günü. Berdan Cıvata A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucusu tanınmış İşadamı Hasan Şemsi'nin torunu Hasan Yüksel Aysalar Hak'kın rahmetine kavuştu.

Berdan Cıvata’nın Acılı Günü:Hasan Aysalar Vefat Etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un uluslar arası alandaki gururu olan Berdan Civata’nın acılı günü. Berdan Cıvata A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve kurucusu tanınmış İşadamı Hasan Şemsi’nin torunu Hasan Yüksel Aysalar Hak’kın rahmetine kavuştu.

Bir süredir Ankara’da tedavi görmekte olan 18 yaşındaki Hasan Yüksel Aysalar’ın vefatı Berdan Cıvata başta olmak üzere, tüm iş dünyası ve Tarsus’ta büyük üzüntü yarattı.

43 yaşında birkaç yıl önce vefat eden İş insanı Esra Şemsi  ve Yüksel Aysalar’ın oğlu olan Hasan Yüksel Aysalar’ın cenazesi bugün saat 13.oo’de Güney Mezarlığında toprağa verilecek.

MANŞET GAZETESİ, sonmanset.com YAZI AİLESİ olarak; Berdan Cıvata Genel Müdürü Zeynep Şemsi Aysalar ve Yönetim Kurulu üyesi Dilay Şemsi’nin yeğenleri olan Hasan Yüksel Aysalar’a Allah’tan rahmet, kederli Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.