Hava Durumu

:

:

:

Berdan Cam’ın Genç ve Başarılı yöneticisi Berdan Kaya Dikkat Çekiyor

19 Nisan 2019 Cuma 10:53

SONMANŞET.COM- TARSUS'un köklü kurumları arasında yer alan; 34 yıldır cam, PVC, alüminyum ve granit mermer sektöründe faaliyette bulunan Berdan Cam'ın genç ve başarılı Genel Müdürü Berdan Kaya, sektörün parlayan yıldızı olmaya devam ettiklerini söyledi.

Berdan Cam’ın Genç ve Başarılı yöneticisi Berdan Kaya Dikkat Çekiyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’un köklü kurumları arasında yer alan; 34 yıldır cam, PVC, alüminyum ve granit mermer sektöründe faaliyette bulunan Berdan Cam’ın genç ve başarılı Genel Müdürü Berdan Kaya, sektörün parlayan yıldızı olmaya devam ettiklerini söyledi.

Berdan Cam’ın yeni kuşak genç yöneticisi olan Berdan Kaya, firmanın tarihçesiyle ilgili olarak verdiği bilgide, “1985 yılında ayna ve cam imalatı ile ilk faaliyetlerine başlayan Berdan, yıllar geçtikçe  bölgesel ve yerel sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda sektöre daha iyi ve kapsamlı hizmet verebilmek için; cam, ayna, dekoratif cam, ısı yalıtımlı cam, Fırat Pen PVC sistemleri, alüminyum, mobilya ve mermer  gibi sektörün en önemli alanların da büyük  hizmetler vermektedir” dedi.

Berdan Kaya, “Berdan, bugün itibariyle 5000 m2 kapalı toplam 8000m2 üretim alanın da  hizmet vermeye devam etmektedir. Yurtiçinde kurduğu yaygın pazarlama ağıyla daha fazla müşteri talebini karşılamayı amaçlamaktadır. Kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyeti ilkesini güvenle sürdürüp, İhtiyaç ve talepler doğrultusunda yeni faaliyet alanları açmaya devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın 8. Meslek Grubu olan İnşaatı Destekleyici Faaliyetler Komitesi Başkanı olan ve TOBB Mersin Genç Girişimciler İcra Kurulu üyesi olan Berdan Kaya, “Firma olarak teknolojik gelişmeleri her zaman yakından takip etmekteyiz. Modern tesisimizde hem bölge piyasasına, hem ülke genelinde hem de yurt dışına ürünler göndermekteyiz. Bundan sonra ki amacımız ise yatırımlarımızı sürdürerek istihdama destek vermek ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaktır” dedi.

Fabrikalarının Öğretmenler Mahallesi 2963 sokak no: 13/A Tarsus adresinde bulunduğunu ve önümüzdeki süreçte daha güçlü adımlar atacaklarını kaydeden Berdan Kaya, özellikle yurt dışı konusunda yeni çalışmalar yürüttüklerini, bu konuda kısa zaman için somut adımlar atmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.