Hava Durumu

:

:

:

Belçika'da Yaşayan Tarsuslu Eğitimci Fatih Şeyhoğlu'dan Mektup Var

25 Nisan 2022 Pazartesi 12:46

SONMANŞET.COM- Kendisi uzun yıllardan beri Belçika'da yaşamasına rağmen, kalbi doğduğu topraklar Tarsus için çarpan Fatih Şeyhoğlu'nun teklif ettiği ve tüm Tarsus halkı tarafından benimsendiğine inandığı eski Tarsus Parkı (Kültür Parkı)'nın yeniden şehrimize kazandırılması için ciddi adımlar atılmasını Belediye Başkanından ısrarla rica ediyor.

Belçika'da Yaşayan Tarsuslu Eğitimci Fatih Şeyhoğlu'dan Mektup Var

SONMANŞET.COM- Kendisi uzun  yıllardan beri Belçika'da yaşamasına rağmen, kalbi doğduğu topraklar Tarsus için çarpan Fatih Şeyhoğlu'nun teklif ettiği ve tüm Tarsus halkı tarafından benimsendiğine inandığı eski Tarsus Parkı (Kültür Parkı)'nın yeniden şehrimize kazandırılması için ciddi adımlar atılmasını Belediye Başkanından ısrarla rica ediyor.

Fatih Şeyhoğlu, Kültür Parkı'nın yada diğer adıyla Kent Parkı'nın yeniden eski konumuna dönüştürülmesi çağrısında bulunuyor.
 
Bu konuda üyesi olduğu 20 bine yakın üyesi bulunan TARSUSİ adlı sosyal medya platformundan çağrıda bulunan eğitimci FATİH ŞEYOĞLU'na büyük destek verilen çağrısı şöyle:
"SAYIN BELEDiYE BAŞKANI'ndan RiCAMIZDIR..! 
BiZ TARSUS'lular, EFSANE TARSUS PARKIMIZI TEKRAR iSTiYORUZ... içinde havuzu olan, her tarafindan sular akan, içinde yüzlerce Çam ve Turunç ağacı bulunan, üzerinde serçelerin, kumruların cıvıldaştığı ve yuva yaptığı, gül ve menekşelerin buram buram koktuğu, EFSANE TARSUS PARKIMIZI tekrar istiyoruz...girişine Tarsus Parkı'nın sembolü olan KÜP'ün tekrar aynı yerine konularak, gerekli çalışmaların başlatılmasını, sizden ISRARLA rica ediyoruz..! Şayet bu konuya gerekli hassasiyeti gösterir iseniz, bu TARSUS'a ve TARSUS'lulara verebileceğiniz EN GÜZEL ve KALICI işlerden biri olacak ve bunun gururu ile ANILACAKSINIZ... Saygılarımızla..!
Not: Sevgili Tarsus'lular, bunun gerçekleşmesi için gerekli desteği vereceğinizi ve bir heyet oluşturup, konuyu Sayın Belediye Başkanı'na iletmenizi özellikle arzu ediyorum...emekleriniz için teşekkür ederim..!
Bizde www.sonmanset.com Yazı Ailesi olarak sorumlu gazetecilik çerçevesinde bu talebi Belediye Başkanlarımıza duyurmayı bir görev saymış bulunuyoruz.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.