Hava Durumu

:

:

:

Bedrettin Sarpkaya’dan, Başkan Bozdoğan’a Ziyaret

09 Nisan 2019 Salı 17:46

SONMANŞET.COM- 1989-1994 yılları arasında Tarsus Belediye Başkanlığı yapan sosyal demokrat kesimin önde gelen isimlerinden Bedrettin Sarpkaya, Tarsus'un yeni Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ı ziyaret etti.

Bedrettin  Sarpkaya’dan, Başkan Bozdoğan’a Ziyaret

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- 1989-1994 yılları arasında Tarsus Belediye Başkanlığı yapan sosyal demokrat kesimin önde gelen isimlerinden Bedrettin Sarpkaya, Tarsus’un yeni Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı ziyaret etti.

Sosyal demokratların önde gelen isimlerinden olan ve CHP’nin değişik kademelerinde uzun yıllar görev yapan Bedrettin Sarpkaya, 1989-1994 yılları arasında görev yaptığı Belediye Başkanlığı döneminde Tarsus’un başta Atıksu Arıtma Tesisleri ve kanalizasyon sistemini başlatması, 40 yıllık paslanmış içmesu borularını değiştiren, yaptırdığı su depolarıyla kentte suyun en yüksek konutlara suyu götürmesi, Berdan içmesu arıtma tesislerine Tarsus Belediyesini  Mersin Büyükşehir Belediyesine ortak etmesiyle tanınıyor.

Tarsus’ta alt yapı hamlesini başlatan ve Kocamaz’ın da daha sonra devam ettirdiği Bedrettin Sarpkaya, Tarsus’a Kültür merkezini, devlet hastanesi yanındaki kenti ikiye bölen üst geçidi yaptırmak ve yeşil alanları arttırmasıyla biliniyor.

Tarsus ve Mersin’de siyaset dünyasına çok sayıda ünlü isme destek vererek, sosyal demokratlara önemli katkılar sunan, CHP’nin duayen ismi Bedrettin Sarpkaya, Tarsus’un CHP’li Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret edip, tebrik ederek, başarılar diledi.

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’a hayat verecek, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına çok büyük katkılar sağlayacağına yürekten inandığını belirten Bedrettin Sarpkaya, Eczacılık yapan ve aynı zamanda ilaç ihracatçısı olan oğlu Cenk Sarpkaya ile birlikte Başkan Bozdoğan’a başarı dileğinde bulundu.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise, sosyal demokratların saygın ve duayen isimlerinden olan Tarsus eski belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisinin fikirlerinden her zaman yararlanacağını söyledi.

Ziyarette CHP Belediye Meclis üyelerinden av. Ünzile Kuru ile Gürbüz Günaştı da hazır bulundu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.