Hava Durumu

:

:

:

Başkan Yılmaz, Çalışmaları İnceledi, Çocukları Sevindirdi

24 Eylül 2022 Cumartesi 10:55

SONMANŞET.COM- Toroslar Belediyesi, alt yapı çalışmalarının yapıldığı mahallelerin üst yapısını yenilemeye devam ediyor.

Başkan Yılmaz, Çalışmaları İnceledi, Çocukları Sevindirdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Toroslar Belediyesi, alt yapı çalışmalarının yapıldığı mahallelerin üst yapısını yenilemeye devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mithat Toroğlu Mahallesi’nde yürütülen asfalt bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek, teknik ekibinden bilgiler aldı.

Mahalledeki çocukların sevgi seli ile karşıladığı Başkan Yılmaz, onlara özel hazırlattığı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan “Nutuk” kitabı ile boyama kitapları hediye etti.

Çocukları sevindiren Başkan Yılmaz; “Onların mutluluğu ve enerjisi her şeye değer. Toroslarımıza, en güzel hizmeti sunmanın ve gelecek nesillerimize daha yaşanılabilir bir kent bırakmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

“Gözümüz Hep Yükseklerde”

 

Vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz; “Su, elektrik, doğalgaz ve internet gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan ve tahrip olan yollarımızda asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin bu konuda bizden beklentilerini biliyor ve hizmetlerimize bu doğrultuda yön veriyoruz. İlçemizin dört bir yanında ulaşımı kolaylaştırmak adına çözüm odaklı ve Çevik Belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Gözümüz hep yükseklerde. Üst yapıdan eğitime, spordan bilime, teknolojiden sanata kadar her alanda yatırımlarımız tüm hızıyla sürüyor” diye konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.