Hava Durumu

:

:

:

Başkan Tarhan, STK'ları Mezitli'de Buluşturdu

29 Ocak 2018 Pazartesi 10:26

SONMANŞET.COM- Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Soru cevap ve fikir alışverişinde geçen toplantı sonunda konuşan Başkan Tarhan, “Hepimizin ortak paydası; Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve adalettir. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmayız” çağrısında bulundu

Başkan Tarhan, STK'ları Mezitli'de Buluşturdu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Soru cevap ve fikir alışverişinde geçen toplantı sonunda konuşan Başkan Tarhan, “Hepimizin ortak paydası; Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve adalettir. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmayız” çağrısında bulundu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Mezitli Belediyesi’ne ait Down Kafe’de milletvekilleri ve STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Tarhan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Hüseyin Çamak, Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve çok sayıda STK temsilcisinin katıldığı toplantı, belediyenin çalışmalarının anlatıldığı sunum ile başladı.

YA HEP BERABER, YA TEK BAŞIMIZA

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Başkan Tarhan kahvaltı sonrası kısa bir açıklama yaparak, Cumhuriyet değerlerine demokrasi ve adalete sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Tarhan; “Büyük yürüyüşler küçük adımlarla başlar. Her zamankinden daha fazla görüşmeli, çalışmalarımızı dünde olduğu gibi bugünde de daha sıklıkla devam ettirmeliyiz. Umarım bu birlikteliğimizi giderek daha fazla büyütürüz. Bu zorlu yolculuğumuzda ya hep beraber, ya tek başına yürüyeceğiz. Burada bulunan hepimizin tek bir ortak paydası var. Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve adalet kavramlarını daha fazla yeşertmek için tüm gayretimizle çalışmamız gerekiyor. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, bu tür birlikteliğin sıklıkla olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.