Hava Durumu

:

:

:

Başkan Seçer, Mutabakat Metni İmza Törenine Katıldı

01 Şubat 2023 Çarşamba 11:55

SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Millet İttifakı tarafından açıklanan ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni' törenine katıldı.

Başkan Seçer, Mutabakat Metni İmza Törenine Katıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Millet İttifakı tarafından açıklanan ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ törenine katıldı.

Törende, 6 siyasi parti genel başkanı tarafından ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ imzalandı.

Başkent Ankara’da, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen Ortak Politikalar Mutabakat Metni Töreni’ne; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda siyasi katıldı.

Sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya kadar önemli konuları içeren “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”nde 9 ana başlık, 75 alt başlık ve 2 bin 300'den fazla somut hedef yer alıyor. ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nde; ayrıca Hukuk, Adalet ve Yargı, Kamu Yönetimi, Yolsuzlukla Mücadele, Şeffaflık ve Denetim, Ekonomi, Finans ve İstihdam, Bilim, AR-GE, Yenilikçilik, Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm,  Sektörel Politikalar, Eğitim ve Öğretim, Sosyal Politikalar, Dış Politika, Savunma, Güvenlik ve Göç Politikaları başlıkları yer alıyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.