Hava Durumu

:

:

:

Başkan Seçer, Basket Takımının Galibiyet Sevincini Paylaştı

25 Nisan 2022 Pazartesi 12:48

NESLİHAN ÖZBOZKURT SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı ile HDI Sigorta Yalova VIP play-off yarı final müsabakasını tribünden izledi. Maçın ilk üç çeyreğini de geride kapatan MSK Kadın Basketbol Takımı, son çeyrekte ortaya koyduğu harika mücadele ile HDI Sigorta Yalova VIP Takımı'nı 71-64 skorla yendi.

Başkan Seçer, Basket Takımının Galibiyet Sevincini Paylaştı

NESLİHAN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı ile HDI Sigorta Yalova VIP play-off yarı final müsabakasını tribünden izledi. Maçın ilk üç çeyreğini de geride kapatan MSK Kadın Basketbol Takımı, son çeyrekte ortaya koyduğu harika mücadele ile HDI Sigorta Yalova VIP Takımı’nı 71-64 skorla yendi.

Müsabakayı; Başkan Seçer’in yanı sıra CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel ile Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri de izledi.

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 20-26, ikinci çeyreğini 31-44, üçüncü çeyreğini de 48-53 geride kapatan MSK Kadın Basketbol Takımı, son çeyrekte harika bir oyun ortaya koyarak müsabakayı 71-64 galibiyetle noktaladı.

Başkan Seçer, oyuncuları tebrik etti

Galibiyeti tribünde alkışlarla karşılayan Başkan Seçer, sahaya inerek sporcularla birlikte galibiyet sevincini yaşadı. Başkan Seçer, tüm sporcuları tebrik ederek, harika bir oyun ortaya koyan sporcularla fotoğraf çektirdi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.