Hava Durumu

:

:

:

BAŞKAN ÖZCAN'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

13 Ocak 2014 Pazartesi 20:17

Başkan Macit Özcan Tarsus'un köy haline geldiğini söyledi...

BAŞKAN ÖZCAN'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

BAŞKAN MACİT ÖZCAN: TARSUS'UN HALİ ORTADA...

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Anamur'da CHP'nin düzenlediği mitinge katıldı. Sonrasında esnaf ve odaları gezen Başkan Macit Özcan, akşam ise köy muhtarlarına verdiği yemekte yaptığı hizmetleri anlattı. Başkan Özcan, muhtarların görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirdiklerini belirtti.

 

Başkan Özcan konuşmasında: 

 

"Tarsus'un hali ortada. Tarsus köy hayatından çıkamamıştır. Saat 18'den sonra bir ailemiz, bir genç kızımız sokağa çıkamaz. Lokantalarda içki içemezsiniz. Mersin'e bir bakın; aydın, çağdaş, projeleri Türkiye'de örnek projeler...Sahile çok rahat bir şekilde çıkabilirisiniz. Bir genç kızımız sabaha kadar sahilde yürüyebilir, bir arkadaşı ile gezebilir. Böyle çağdaş bir Mersin var. Anamur'da çağdaş bir kenttir. Saat 18'den sonra sokağa çıkamayan, bir sosyal hayatı olmayan Anamur görmek ister misiniz? Biz Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları olarak diyoruz ki; sosyal demokrat bir belediyecilik sergileyerek, sizlerin, ailenizin ve çocuklarınızın mutlu olmalarını sağlayacak projelere ancak biz imza atarız." dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
tarsus 14 Ocak 2014 Salı 09:38

tıpkı macit beyin söylediği gibi içler acısı durumunda tarsus. bir de mersindeki bazı insanlar diyor ki tarsus çok güzel. neye dayanarak söylüyorlar merak ediyorum ben

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.