Hava Durumu

:

:

:

Başkan Harun Şahin Kırbıyık: 100. Yıl Hedefimiz Süper Lig

24 Mart 2021 Çarşamba 21:54

SONMANŞET.COM- Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında Başkanlığa seçilen iş insanı Şahin Harun Kırbıyık, hedeflerinin 100. Kuruluş yıldönümü olan 2023'de Tarsus İdmanyurdu'nu hak ettiği süper lige taşımak olduğunu söyledi.

Başkan Harun Şahin Kırbıyık: 100. Yıl Hedefimiz Süper Lig

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında Başkanlığa seçilen iş insanı Şahin Harun Kırbıyık, hedeflerinin 100. Kuruluş yıldönümü olan 2023’de Tarsus İdmanyurdu’nu hak ettiği süper lige taşımak olduğunu söyledi.

Misli.com 2.’nci Lig Kırmızı grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu’nun Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, www.sonmanşet.com, www.haberspotu.com ve Manşet Gazetesi Yazı Ailesine yaptığı açıklamada, kulübün yönetimine yeni geldiklerini belirterek, “Yönetim kurulu olarak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda büyük Tarsus Yürüyüşümüz de futbol kulübümüzün her zaman haklarını savunacak ve sonuna kadar takipçisi olacağız. Bizler içinde bulunduğumuz sezonu orta sıralarda, geleceğe yönelik planlarımıza bakmak hedefindeyiz. Bu süreçte taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını bekliyoruz. Yeni yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizden itibaren ilk olarak tesis yatak kapasitesini artırmak ve yaşanabilir hale getirmek; devamında ise 2 adet store açma çalışmasına hız verdiğimizi belirtmek isteriz. Tarsus İdmanyurdu’nun vizyonunu geliştirmek ve marka değerini arttırmak adına çalışmalarımıza başladık. Biliyoruz ki taraftarlarımızın ve halkımızın bizden beklentileri büyüktür ve biz de bu bilinçle dünden daha fazla çalışmak ve başarmak için görev aldık” dedi.

- Atatürk'ün kurduğu ilk takım Tarsus İdmanyurdu’dur

Tarsus İdmanyurdu’nun Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ilk takımlarıdan biri olduğunu ve takımın 23 Mart 1923 yılında o zamanlar cebinden 300 lirayı verip takımın kurulmasına çok büyük destek olduğunu belirten Başkan Kırbıyık, “Tarsus İdmanyurdu Çukurova bölgesinde kurulan ilk takımdır. Atatürk'ün kurduğu bu takım her zaman başarılı olmalıdır. Bu yıl 98. Yıldönümünü kutladığımız takımımızı 100. Yılında Süper Lige çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Bu başarıların içerisinde altyapı sisteminin oluşması, sponsorluk anlaşmalarının iyi yapılması, storların açılması, taraftarların kulüple daha etkileşimli hale gelmesi, dünyaya açılım yapabilmesi gerektiğine dikkat çeken Kırbıyık, “Tarsus İdman yurdu yönetim kurulu olarak büyük hedeflerimiz var. Tarsus İdman yurdu yönetimi olarak 98 yıllık onurlu kulüp olan Tarsus İdman yurdu tarihinin hikayesinin yazılması, Tarsus İdman yurdu markasının oluşturulması, Tarsus İdman yurdu marka değerinin oluşturulması, interaktif web sitesi oluşturulması, LCD dijital mağazasının oluşturulması, Tarsus İdman yurdu lisanslı ürünlerinin farklılaştırılması, sosyal sorumluluk projelerinin oluşturulması, söz gelimi bu bağlamda engelli taraftarlara özel gecelerde düzenlenmesi, sosyal medyanın güçlü kullanılması, interaktif video kampanyaları takımdan renkli anların paylaşılarak taraftar bağlılığının oluşturulması, taraftarlarla interaktif soru cevap etkinlikleri, dünyaca tanınmış futbol adamlarının Tarsus'ta ağırlanması, Tarsus ekonomisine katkı sağlayacak etkinlikler, Tarsus İdman yurdu gala geceleri, online Tarsus İdman yurdu TV'nin kurulması ve yürütülmesi, YouTube Tarsus İdman yurdu TV'den canlı yayınlar, Instagram etkinlik zamanı kulübün tarihi ile ilgili soru cevapla bilet satılması gibi etkinlikler, Z ve alfa kuşaklarının kulübe bağlılığını oluşturacak kampanyalar, Tarsus Cup ya da Sarı lacivertli Cup 4'lü turnuva futbol turnuvası düzenlenmesi projelerimiz arasındadır” diye konuştu.

-En yakın zamanda TİY Store açılacak

Kırbıyık, “Tarsus İdmanyurdu store bilgi ve birikimlerimizi en iyi şekilde kullanarak en özel ürünleri büyük taraftarlarımıza yakışır şekilde sunacağız. Forma, diğer taraftar ürünleri sadece bir giysi değil bir ifade biçimidir. Sürekli güncelleyeceğimiz ürün çeşitliliği ile taraftar Store’muzu en iyi şekilde ortaya çıkaracağız” dedi.

-Futbol Akademisi olmazsa olmazımızdır

Tarsus İdman yurdu Futbol Akademisi için kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Kırbıyık, “futbol akademileri futbolun vazgeçilmez olgusudur. Bu olgunun içerisinde yeni yetenekleri keşfedip, yetiştirme ve futbolun parlayan değerlerini ortaya çıkarmak büyük bir başarı ve son derece önemlidir. Bu bağlamda en büyük projemiz olan Tarsus İdman yurdu Futbol Akademisi’dir. Bu projede amacımız ülkemizde ve bulunduğumuz bölgede Yıldız futbolcu modelini oluşturup sayılarının çoğalmasına katkıda bulunmak olacaktır” şeklinde konuştu.

-Futbol endüstrisinin katkısı

Futbolun ülkenin tüm yaşayanlarına çok büyük katkı sağlayan yüzyılın endüstrisi olduğuna dikkat çeken Tarsus İdmanyurdu Başkanı Kırbıyık, “Fubolun, bir ülkenin sosyal ve ekonomik kimliğine katkısı öylesine önemlidir ki dünya üzerinde ülke ekonomisini futbola ve futbolla yakaladığı başarıyı dayandıran ülkeler hepimizin bilgisi dahilindedir. Ancak bu başarının da durduk yere kazanılmayacağı bilinmelidir. Yapılması gereken modern yaşamın bilgi ile etkisini doğru kullanarak profesyonel bir yaklaşım sergileyip sinerji oluşturmaktır. Çünkü bu şekilde futbol endüstrisi bir ülkeye katkı sağlayabilir. Böylesi bir gerçeğe hiç kimse duyarsız kalmayacağı gibi getirilerinden de herkes katkısı oranında payını alacaktır. Göz ardı edilmemesi gereken en önemli unsur ise bu yolda atılacak her adımın çok iyi ve en ince detayına kadar tasarlanması, enerjiyi hayata geçirilmesi şartıdır” diyerek şunları kaydetti:

“Tarsus, Tarsus İdmanyurdu kanalıyla dijital dünyada en iyi şekilde tanıtılacaktır. Tarsus internet kullanıcı sayılarındaki artış, sosyal medyanın aktif kullanılması, dijital dünyada var olmanın ne derece önemli olduğunu gösteriyor. Dijital dünya içinde yer almak ise üretilen içeriklerin kalitesi ve dikkat çekiciliği ile ilişkili biçimde gelişiyor. Dijital varlıklarımızın ön plana çıkması, üst sıralara taşınması, özetle dijital varlığınızın kalitesini gösterir. Bu bağlamda en özel projelerimizin başında dijital dünyada Tarsus geliyor. Dijital dünyayı taraftarlarımız da buluşturup daha çok etkileşimle kulübümüze maddi ve manevi büyük kazançlar sağlayacağız.”

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.