Hava Durumu

:

:

:

Başkan Duran Şen’den 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz 2020 Çarşamba 11:39

SONMANŞET.COM- Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı Türk Milleti'nin örnek bir duruş sergilediğini anımsatarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Aziz Milletimiz 15 Temmuz'da adeta bir diriliş destanı yazmıştır”

Başkan Duran Şen’den 15 Temmuz Mesajı
SELAHATTİN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı Türk Milleti’nin örnek bir duruş sergilediğini anımsatarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Aziz Milletimiz 15 Temmuz’da adeta bir diriliş destanı yazmıştır” dedi.
 
Başkan Duran şen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili yazılı bir mesaj yayınlayarak, “15 Temmuz gecesi aziz milletimiz omuz omuza hareket ederek hain darbe girişimine karşı adeta bir diriliş destanı yazmıştır, bu uğurda hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyor, kahraman gazilerimizi de minnet duygularımızla selamlıyor, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” diye konuştu.
 
Oda olarak tüm esnaflar gibi Ahilik gelenek ve kültüründen gelen, her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarıyla birlikte nereden ve kimden gelirse gelsin, darbelere karşı dimdik ayakta olduklarını ve ayakta olmaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Şen, “Öncelikle 15 Temmuz’da devletimize ve demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimi karşısında milli irademize sahip çıkıp hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi saygı ile anıyor, gazilerimizi minnet duygularımızla selamlamak istiyorum. Ülkemizin yaşadığı 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletimiz, birlik ve beraberlik içinde demokrasi zaferine imza atmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, devletimiz ve milletimizin ferasetiyle FETÖ’ye karşı kararlı duruş sayesinde süreci kolay bir şekilde bertaraf edebilmeyi başardık. Tüm üyelerimizle birlikte bu süreçte bizler de üzerimize düşeni yaparak milli bir duruş sergiledik. Hiçbir zaman Cumhuriyet ve rejim düşmanlarına bu mukaddes topraklarda devletimizi ele geçirme fırsat ve imkanı tanınmayacaktır. Dün olduğu gibi bugün ve her zaman milletimiz; ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkacaktır. Milletimizin asil iradesine dayanan demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında; her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile devletimizin, milletimizin ve meşru Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanında yer alacağız.
 
Hiç şüphe yok ki Türkiye Cumhuriyeti, demokrasiye ve cumhuriyetimizin temel niteliklerine bağlı kalarak; Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Devlet ülküsü etrafında sımsıkı kenetlenerek sonsuza kadar varlığını sürdürecektir. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın, daim eylesin. Yüce rabbimiz her karışı Şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel ülkemizi korusun, vatanımızı her türlü saldırıdan her türlü ihanetten muhafaza buyursun, bu millete bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Bu duygu ve düşüncelerle Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak ülkemizin geleceğine güveniyor, en büyük gücün Yüce Milletimizin iradesi olduğuna inanıyoruz." şeklinde mesajını tamamladı. 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.