Hava Durumu

:

:

:

Başkan Can, dünya şampiyonu ve 3.’ncüsünü ödüllendirdi

24 Eylül 2018 Pazartesi 22:02

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, dünya şampiyonu ve 3'ncüsünü ödüllendirdi.

Başkan Can, dünya şampiyonu ve 3.’ncüsünü ödüllendirdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, dünya şampiyonu ve 3’ncüsünü ödüllendirdi.

Belediye Başkanlık makamında sporcuları ağırlayan Belediye Başkanı Şevket Can, dünya şampiyonasında aldıkları derecelerden dolayı sporcuları tebrik etti.

Sporcuya ve sporun her dalına her zaman destek verdiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, Brezilya’nın Goiania şehrinde düzenlenen Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonasında, şampiyon olan Osman Göçen ve 3’ncü olan Mehmet Ali Daylak’la gurur duyduklarını ifade etti.

Başkan Can, “Brezilya’da yaptığınız mücadeleler sonucu aldığınız derecelerle hepimizi gururlandırınız. Sizleri kutluyorum. Biz her zaman sporcularımıza elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bundan sonra da gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Spor, kardeşlik, birlik ve beraberlik, sevgi ve saygı demektir. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Sporcularda Başkan Can’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Başkan Can, sporcuları ödüllendirdi.

2-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Brezilya’nın Goiania şehrinde düzenlenen Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonasında güreşen sporculardan Osman Göçen (86) kg’da dünya şampiyonu, (61) kg’da Mehmet Ali Daylak 3’ncü olmuştu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.