Hava Durumu

:

:

:

Başkan Can, dereceye giren boksörleri ödüllendirdi

01 Mart 2019 Cuma 12:48

SONMANŞET.COM- Belediye Başkanı Şevket Can, Türkiye Boks Şampiyonasında dereceye giren boksörleri ödüllendirdi.

Başkan Can, dereceye giren boksörleri ödüllendirdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Belediye Başkanı Şevket Can, Türkiye Boks Şampiyonasında dereceye giren boksörleri ödüllendirdi.

Türkiye 3.’sü olan Tarsus Belediye Spor Boksörlerinden, Yıldızlarda Sıla Hilal Durna ve Büyük Kadınlarda Remziye Vuruşan’ı makamında kabul eden Başkan Can, aldığı derecelerden dolayı sporcuları tebrik ederek, ödüllendirdi.

Belediyespor’un misyonunu fazlasıyla yerine getirdiğini söyleyen Başkan Can, “Tarsus Belediye Spor kulübümüz, yönetiminden hocalarına varana kadar gençlerimizin bir yere gelmeleri için mücadele ediyorlar. Bizlerde her zaman yanlarındayız ve onları canı yürekten destekliyoruz. Belediyespor misyonunu fazlasıyla yerine getirmektedir. Verdiğimiz emekler destekler çocuklarımızda karşılığını bulmaktadır. Bugün sporcularımızın başarıları bunun en büyük ispatıdır. Onlar bizim gururumuz oldular, onlar Tarsus’un gururu oldular. Kızlarımıza başarılarının devamını diliyorum. Allah Ayyıldızlı forma altında da, bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı okutmayı nasip etsin. Bahtınız açık olsun” ifadelerini kullandı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.