Hava Durumu

:

:

:

Basın Sözcüsü Can: Yol kazasını telafi ettik

15 Ekim 2020 Perşembe 00:06

SONMANŞET.COM- Misli.com TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 5. haftasında sahasında Bodrumspor A.Ş.'yi 3-2 yenerek karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Tarsus İdmanyurdu, bu sezon kendi sahasında ilk galibiyetini alarak puanını 8'e yükseltti.

Basın Sözcüsü Can: Yol kazasını telafi ettik

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Misli.com TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 5. haftasında sahasında Bodrumspor A.Ş.’yi 3-2 yenerek karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Tarsus İdmanyurdu, bu sezon kendi sahasında ilk galibiyetini alarak puanını 8’e yükseltti.
 
Tarsus İdmanyurdu 2.’nci Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, karşılaşmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısında çok üstün bir oyun sergilediklerini ve ilk yarıyı 3-0 önde kapattıklarını söyledi.

Karşılaşmanın 2.’nci yarısında ilk yarıda gösterdikleri performansı gösteremediklerini ve bunun  karşılığında da 2 gol yediklerini ifade eden Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Farklı galip gelmemiz gereken bu karşılaşmada 2.’nci yarıda yediğimiz talihsiz 2 gole rağmen karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak 3 puan almamıza sevindik” dedi.

Geçen hafta deplasmanda Karacabey Belediyespor ile oynadıkları maçta 3-0 yenilerek yol kazasına uğradıklarını ve Bodrumspor maçına geçen haftaki mağlubiyetin acısını çıkarmak için çıktıklarını belirten Basın Sözcüsü Can, “Bodrumspor A.Ş. maçına hırslı ve inançlı çıktık. İlk yarıyı 3-0 önde kapadık. Bu moralle ikinci yarıya başlamış olmamıza rağmen 2 golü kalemizde gördük ve çok farklı kazanacağımız bu maçtan 3-2’lik bir skorla ayrıldık. Sahadan 3 golle 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bundan sonraki karşılaşmalarımızda daha dikkatli oynayıp, yolumuza başarıyla devam etmek istiyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz” diye konuştu.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.