Hava Durumu

:

:

:

Basın Sözcüsü Can: Pazarspor Galibiyetiyle Moral Bulduk

04 Şubat 2021 Perşembe 11:34

SONMANŞET.COM- Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play Off mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Pazarspor galibiyetiyle şeytanın bacağını kırdık, büyük bir moral bulduk” dedi.

Basın Sözcüsü Can: Pazarspor Galibiyetiyle Moral Bulduk

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play Off mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Pazarspor galibiyetiyle şeytanın bacağını kırdık, büyük bir moral bulduk” dedi.

Tarsus idman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can yaptığı açıklamada, “Bugün zorlu Rize Pazarspor maçından tek gollü galibiyetle ayrıldık. Testi pozitif çıkan 5 Covid-19’lu futbolcumuza ve 2 sakat futbolcumuz olmasına rağmen çok başarılı bir performans gösteren futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve teknik direktörlerimizin alnından öpüyoruz” dedi.

Futbolcuların karşılaşma boyunca göstermiş oldukları üstün performanslarından dolayı hepsini tebrik ettiklerini belirten Hakan Canan Can, “Bu zorlu maçın galibiyetini siz değerli Tarsus halkı ve Tarsus İdman Yurdu taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Covid 19 yasaklarından dolayı maçlarımıza gelemeyen taraftarlarımızın desteğini her zaman yüreğimizde hissediyoruz. 7 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağımız zorlu Sakaryaspor maçına yine 7 eksik kadro ile çıkacağız. Bu zorlu müsabakada her zaman olduğu gibi futbolcu kardeşlerimize, Teknik heyetimize ve hocalarımıza güvenimiz sonsuzdur. Yönetim Kurulu olarak her zaman futbolcularımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.