Hava Durumu

:

:

:

Basın Sözcüsü Can: Kamp Bitti Takımda Moraller Yüksek

25 Ocak 2021 Pazartesi 15:40

SONMANŞET.COM- Tarsus İdman Yurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can yaptığı açıklamada, ''Antalya Side'de sürdükleri devre arası hazırlık kampını tamamlamış bulunuyoruz. 11 gün süren Antalya Side kampında oyuncularımızın moralleri üst seviyede bulunuyor.

Basın Sözcüsü Can: Kamp Bitti Takımda Moraller Yüksek

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta play off mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu, devre arasında sürdürdüğü Antalya kampını tamamladı.

Tarsus İdman Yurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can yaptığı açıklamada, "Antalya Side'de sürdükleri devre arası hazırlık kampını tamamlamış bulunuyoruz. 11 gün süren Antalya Side kampında oyuncularımızın moralleri üst seviyede bulunuyor. Takım olarak ikinci yarıya hazırız. 11 günlük süreçte bir hazırlık maçı yaptık. Eksiklerimizi gördük. Güç depolayarak 2. yarıya hazırlandık.” dedi.

2. yarının ilk maçını 27 Ocak 2021 Çarşamba günü deplasmanda Vanspor ile oynayacaklarını belirten Basın Sözcüsü Can, “Zor maç bizleri bekliyor. Yönetim olarak teknik ekip ve oyuncu kardeşlerimize güveniyoruz. Devreye puan ve puanlarla başlamak istiyoruz. Play Off yolunda bu hedefimize ulaşmak için ligin son haftasına kadar mücadele edeceğiz. Aynı zamanda kampta üzücü bir olay yaşadık. Takımımızın önemli oyuncularından Mertcan Çam kardeşimiz sakatlandı. Bu oyuncumuz sezonu kapatmış bulunuyor. Pandemiden dolayı tüm kulüplerin yaşadığı olumsuzlukları bizde yaşamaktayız. Bu süreçte hep yanımızda olan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a ve Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Serhat Servet Dövenci teşekkür ediyoruz. Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu olarak teknik heyet ve oyuncularımızın yanındayız. Onlara güveniyoruz. Taraftarlarımızın ve halkımızın beklentilerine karşılık vermek adına mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde açıklamasını tamamladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.