Hava Durumu

:

:

:

Baki Şimşek: "Ülkemizin Geleceği İçin Siyaset Yapıyoruz"

14 Haziran 2022 Salı 12:34

SONMANŞET.COM- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP'nin hepimizin baba ocağı ve ana kucağı olduğunu belirterek, “Bizler, oy uğruna siyaset yapmıyoruz, ülkemizin geleceği adına siyaset yapıyor ve bu toprakların binlerce yıl daha Türk yurdu olarak kalması için mücadele ediyoruz” dedi.

Baki Şimşek:

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

 

SONMANŞET.COM- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP’nin hepimizin baba ocağı ve ana kucağı olduğunu belirterek, “Bizler, oy uğruna siyaset yapmıyoruz, ülkemizin geleceği adına siyaset yapıyor ve bu toprakların binlerce yıl daha Türk yurdu olarak kalması için mücadele ediyoruz” dedi.

 

MHP Milletvekili Baki Şimşek ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantısı kapsamında Artvin’in Şavşat ilçesinde partililerle buluştu.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda partililere seslenen MHP Milletvekili Şimşek “Kim ne derse desin Türkiye’nin sigortası Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Sayımızın çok ya da az olması önemli değil. Darbe gecesi tankların üzerine çıkan herkes ‘Bozkurt’ işareti yapıyor. Neden ‘Bozkurt’ işareti yapıyor başka bir işaret yapmıyor. Çünkü hainin en kısa yoldan anlayacağı işaret ‘Bozkurt’ işaretiyle verilir. Dolayısıyla bizim hayallerimiz var, bin yıldır yaşadığımız Anadolu coğrafyasının binlerce yıl daha yaşaması için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

 

Cumhur İttifakı’nın önemine de vurgu yapan Milletvekili Şimşek “Cumhur İttifakı nedir? diyorlar. Cumhur İttifakı, Kıbrıs’tır, 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin yeniden kullanıma açılmasıdır. Cumhur İttifakı, mavi vatandır, Akdeniz’de Karadeniz’de aranan ve bulunan doğalgazdır. Cumhur İttifakı, 86 yıl sonra yeniden ezan seslerinin duyulduğu, Kuran okunan, namaz kılınan Ayasofya’dır. Cumhur İttifakı, yıllardır ‘Karabağ Türk’tür, Türk kalacaktır’ diye slogan atan, her bir ülkücü, her bir Türk milliyetçisi ‘Karabağ Türk’tür Türk kalacaktır’ derken orada yeniden ezan seslerinin duyulmasıdır. Cumhur İttifakı ile rehber Kuran, hedef Turan hedefine bir adım daha yaklaşılıp Türk Devletleri teşkilatını kurup onlarca yıl birbirleriyle geçinecek olmasıdır. Sayın Binali Yıldırım’ın o teşkilatın başında aksakallı olarak olmasıdır Cumhur İttifakı. Hala anlamak istemeyenler var, ancak biz hiç usanmadan anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yaşanan sorunların hepsinin üstesinden gelecek güçte olduklarını belirten Milletvekili Baki Şimşek “2023 seçimleri Cumhuriyetimizin 100. yılı. Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye CHP zihniyetine teslim edilemez. Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugünkü CHP’nin hiçbir benzerliği kalmamıştır. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ‘CHP, Atatürk’ün kurduğu CHP olsaydı ben MHP’ni kurmazdım’ diyor. Bugünkü CHP oy almak uğruna ikiyüzlü siyasetine devam eden, gittiği her yerde farklı konuşan bir CHP’dir. Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey de Diyarbakır’da da aynı şeyi konuşur, Van’da da, Tunceli’de de aynı şeyi konuşur. Türkiye’de bütün belediyeleri alacağımızı bilsek, Meclis’te 600 tane Milletvekilinin tamamının Milliyetçi Hareket Partisi’nin Milletvekili olacağını bilsek, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katilleriyle, Eren Bülbül’ün katilleriyle bir olmayız. Çünkü bunu şehitlerimize anlatamayız. Oy uğruna siyaset yapmıyoruz. Ülkenin geleceği adına siyaset yapıyoruz. Türk Milletinin geleceği adına siyaset yapıyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı. 

 
 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.