Hava Durumu

:

:

:

Bakan Elvan’ın Dikkatine: Bu Yol Felakete Neden Olmasın

31 Temmuz 2021 Cumartesi 16:51

SONMANŞET.COM- TARSUS-ÇAMLIYAYLA yolu üzerinde vatandaşların Yaşadıkları korkuya çözümü ancak Maliye ve Hazine Bakanı Lütfi Elvan'ın çare bulabileceğini belirten vatandaşlar, “Biz kıymetli Bakanımız Lütfi Elvan'a güveniyor ve inanıyoruz. Bu sorunu da ancak kendisinin çözebileceğine inanıyoruz” diye konuştular.

Bakan Elvan’ın Dikkatine: Bu Yol Felakete Neden Olmasın

SONMANŞET.COM- Sözünü edeceğimiz yerdeki "HEYELAN" korkusu ve endişesi çevre halkının gözü önünde korku yaratmaya devam ediyor.

Her yıl kış sezonu bittikten sora bahsi geçen bölgede heyelan nedeniyle çöken yol, Karayolları ekipleri tarafından yamalanarak idare edilmeye çalışılıyor.

Yama kalınlığı artık santimetreden metre mertebelerine ulaştı.

Yolun sağ tarafındaki bazı duvarların yıkıldığı, evlerde derin çatlaklar oluştuğu hatta ağır hasarlı olan bazı evlerin yıkılarak yerlerine yenilerinin yapıldığı gözlemlenmesine rağmen hala müdahale edilmemesi, bir çözüm üretilmemesi ve halkın kaderine terk edilmesini üzüntüyle ve dehşetle izliyoruz.

Mersin ili Tarsus İlçesi Ulaş Mahallesinde 2016 yılında meydana gelen ve yolun kapanmasına yol açan heyelana bir çözüm getirmeyip yıllarca seyreden yetkililerin Çamlıyayla’da da hala atalet içinde olaylara seyirci kalması tepki toplamaya başladı.

Yoldan geçenler ve civarda yaşayan sakinler her gün heyelan endişesi ile yaşadıklarını, Çamlıyayla’yı Mersin ve Adana’ ya bağlayan tek yolun bu olduğunu ve kapanması halinde bütün ulaşımın engelleneceğini, duruma bir çözüm getirilmesi gerektiğini ve korkuyla yaşamaktan bıktıklarını belirttiler.

Yaşadıkları korkuya çözümü ancak Maliye ve Hazine Bakanı Lütfi Elvan’ın çare bulabileceğini belirten vatandaşlar, “Biz kıymetli Bakanımız Lütfi Elvan’a güveniyor ve inanıyoruz. Bu sorunu da ancak kendisinin çözebileceğine inanıyoruz” diye konuştular.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.