Hava Durumu

:

:

:

Babalar Günü’ne Özel Darısekisi Gezisi

20 Haziran 2022 Pazartesi 11:52

SELAHATTİN ÖZBOZKURT SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından belirli aralıklarla düzenlenen ‘Doğa Bizi Çağırıyor' etkinliği bu kez de Babalar Günü'ne özel yapıldı.

Babalar Günü’ne Özel Darısekisi Gezisi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından belirli aralıklarla düzenlenen ‘Doğa Bizi Çağırıyor’ etkinliği bu kez de Babalar Günü’ne özel yapıldı.

Babalar ve çocukları Darısekisi Örnek Köy’ü gezdi

Kendilerine özel düzenlenen geziye katılan babalar, çocukları ve eşleri ile gün boyunca eğlenceli dakikalar yaşadı. Etkinlik kapsamında ilk durak, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersinden Kadın Kooperatifi’nin ilk örnek köy projesi olan ‘Darısekisi Örnek Köy Projesi’ kapsamında kurulan Yörük Köyü oldu.

Örnek Köy’de kurulan köy meydanı, üretim alanları ve sabit satış stantlarını gezen katılımcılar, alışveriş yaparak, Ortanca Sokak’ta bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gezinin 2. durağı Emirler Mahallesi’ndeki lavanta bahçesi oldu

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.