Hava Durumu

:

:

:

Ayşegül ve Barış Evlendi...

30 Eylül 2013 Pazartesi 14:00

Akdemir Ailesinin genç ve yakışıklı oğlu Kaplan Barış Akdemir ile Tarsus'un tanınmış avukatlarından İhsan Çalıcı'nın güzeller güzeli zarif kızı Ayşegül, Belediye Nikâh salonunda düzenlenen törenle evlendi.

Ayşegül ve Barış Evlendi...

Ayşegül ve Kaplan Barış Akdemir Evlendi

 

Tarsus’un tanınmış ailelerinden Akdemir ve Çalıcı Ailelerinin evlatları Barış ve Ayşegül seçkin davetlilerin katıldığı Nikâh töreniyle dünyaevine girdi.

 

Akdemir Ailesinin genç ve yakışıklı oğlu Kaplan Barış Akdemir ile Tarsus’un tanınmış avukatlarından İhsan Çalıcı’nın güzeller güzeli zarif kızı Ayşegül, Belediye Nikâh salonunda düzenlenen törenle evlendi.

 

Ayşegül ve Kaplan Barış Akdemir çiftinin nikah şahitliklerini eski Kültür Bakanlarından ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı İstemihan Talay, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Vahap Seçer ve Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Av. Ali Mahir Başarır yaptı. AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi koalisyonuna dönüşen Barış ve Ayşegül Akdemir çiftinin Nikah şahitleri, genç çifte yaşam boyu mutlu olmaları dileklerini ilettiler.

 

Eski Kültür Bakanı ve CHP Büyükşehir aday adayı İstemihan Talay, genç çiftin Nikâh cüzdanını gelin Ayşegül Akdemir’e teslim ederek, mutluluklar diledi. Nikah törenine Emniyet Müdür yardımcısı Ufuk Solmaz, CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayları İsmail Batmaz, Mehmet Özel, Ramazan Avşar ve Alptekin Eser ile bazı Oda ve Kooperatif Başkanları ile genç çiftin yakınları ve arkadaşları katıldı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.