Hava Durumu

:

:

:

Alptekin Eser, CHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

10 Şubat 2020 Pazartesi 17:28

SONMANŞET.COM- Yaşamı CHP'de siyaset yapmakla geçen Eğitimci Alptekin Eser, 16 Şubat Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Alptekin Eser, CHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Yaşamı CHP’de siyaset yapmakla geçen Eğitimci Alptekin Eser, 16 Şubat Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Mersin İl Başkanlığına adaylığını açıklamak üzere CHP Tarsus İlçe Başkanlığı binasına gelen Alptekin Eser’in adaylık açıklamasına CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ve yönetim kurulu üyeleriyle kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Alptekin Eser, CHP İlçe binasında yaptığı açıklamada, tabanın sesi olarak İl Başkanlığına aday olduğunu belirterek, “Emek, demokrasi, özgürlük için çıktığımız yolda İl Başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum. Mevcut İl Başkanı arkadaşımız Adil Aktay’ın karşısında tek rakip adayı olarak Başkanlığa adayım” dedi.

Alptekin Eser, “Tabanın ve Emeğin adayı” olarak CHP Mersin İl Başkanlığına aday olduğunu belirttiği konuşmasında, “Tüm dayatma ve baskılara karşı adaylık konusunda geri adım atmayacağım. Çarşamba günü Mersin İl binasında Basın toplantısı ile adaylığımı gerekçeleriyle birlikte açıklayacağım” diye konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.