Hava Durumu

:

:

:

Ali Polat'ın, Sarpkaya İçin Yazdığı Benzemez Kimse Sana Paylaşımı Yankı Yarattı

14 Eylül 2021 Salı 00:40

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesinden emekli olan ve sporcu kişiliği ile de bilinen Ali Polat, 1989-1994 döneminde Tarsus Belediye Başkanlığı yapan, yüreği insan ve kent sevgisiyle dolu olan sayın Bedrettin Sarpkaya hakkındaki düşüncelerini kaleme alıp, sosyal medya hesaplarında paylaşarak yüzlerce beğeni ve yorum almış. Bu satırların yazarı olarak ALİ POLAT'ın yazdıklarını paylaşarak, hayatını topluma, insanlığa hizmet için adamış bulunan sayın Bedrettin Sarpkaya hakkındaki gurur verici sözlerini sizlerle paylaşmak istedim.

Ali Polat'ın, Sarpkaya İçin Yazdığı Benzemez Kimse Sana Paylaşımı Yankı Yarattı

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesinden emekli olan ve sporcu kişiliği ile de bilinen Ali Polat, 1989-1994 döneminde Tarsus Belediye Başkanlığı yapan, yüreği insan ve kent sevgisiyle dolu olan sayın Bedrettin Sarpkaya hakkındaki düşüncelerini kaleme alıp, sosyal medya hesaplarında paylaşarak yüzlerce beğeni ve yorum almış. Bu satırların yazarı olarak ALİ POLAT'ın yazdıklarını paylaşarak, hayatını topluma, insanlığa hizmet için adamış bulunan sayın Bedrettin Sarpkaya hakkındaki gurur verici sözlerini sizlerle paylaşmak istedim. Söz konusu paylaşımı yapan ip atlamada Guinness Rekorlar Kita ına giren Ali Polat, geçmişte personeli olduğu Belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya hakkında kişisel düiüncelerini sosyal medya hesabında paylaşmış. Bizde Hayırlı bir ömür dileğiyle, Ali POLAT'ın, Bedrettin Sarpkaya ile ilgili Duygu dolu yazısını noktasına, virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşıyoruz.

BENZEMEZ KİMSE SANA....😊

Ben Ali POLAT...Emekli bir belediye personeli olarak birçok belediye başkanları ile çalıştım ama hiçbiri ne beraber çalıştığım Sn.SARPKAYA'nın yerini tuttu, ne de onunla beraber çalışmanın mutluluğunu verdi. Ve işte Sn.Bedrettin SARPKAYA başkanım için yazdığım içimden gelen duygu seli satırlarım;

Siyasetin solmayan yüzü, eskimeyen değeri ve hâlâ partili- partisiz herkesin gönüllerindeki silüeti Sn. Bedrettin SARPKAYA'yı 1989-1994 yılları arasında Mersin'in en büyük ilçesi Tarsus'ta belediye başkanlığı yaptığı dönemde tanıdım.

Peki kim bu Sn. Bedrettin SARPKAYA?;

- Yüreği insan sevgisiyle dolu, Adam gibi adam, 

- Güleryüzlü, nazik, kibar ve hoşgörülü,

- Etrafına pozitif enerji veren, sevdiklerine kıymet bilen,

- Kendinden küçük personeline evladım diye hitap eden,

- Kendi yaşıtı ve büyük personeline canlarım diyen,

- Şimdiki çoğu siyasetçilerin elinden tutup yol gösteren yüreği insan sevgisiyle dolu mükemmel birisidir.

Sık sık personelinin arasına katılıp onlarla sohbet eden, onların sorunlarını dinleyen,siyaset gözetmeden Tarsus halkına eşit şekilde hizmet eden, devamlı halkla içiçe olup onlarla sohbet eden harika bir insandır.

Bir dönemlik başkanlık yaptığı sürede milletin tek bir kuruşuna gözünü dikmeden şerefiyle  Tarsus'a ve halkına faydalı hizmetler yapan bir başkandır.

Yaptığı hizmetlerinin bile şu an hâlâ eşdeğerde yapılanı yoktur.

Satırlarıma son verirken hep diyorum ve yine diyeceğim...

Bir Sevdadır başkan SARPKAYA.. Allah kendisine ve ailesine Sağlık içinde uzun ömürler versin....

YAZAN: Eski bir emekli belediye personeli #AliPOLAT

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.