Hava Durumu

:

:

:

Ali Mahir Başarır:24 Haziran Seçimleri Mersin ve Türkiye İçin Yeni Bir Milat

21 Haziran 2018 Perşembe 12:11

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayı Av. Ali Mahir Başarır, seçim çalışmalarını deyim yerindeyse 24 saat aralıksız olarak sürdürüyor

Ali Mahir Başarır:24 Haziran Seçimleri Mersin ve Türkiye İçin Yeni Bir Milat

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayı Av. Ali Mahir Başarır, seçim çalışmalarını deyim yerindeyse 24 saat  aralıksız olarak sürdürüyor. Gittiği her yerde partili-partisiz kalabalıklar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Av. Ali Mahir Başarır, yıllardır sürdürdüğü ilkeli ve şeffaf siyaset anlayışıyla her kesimden kabul görüyor.

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçim çalışmalarınıbüyük bir hızla ve titizlikle sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Adayı Av. Ali Mahir Başarır:

 “Artık yolun sonuna geldik. CHP Pazar günü halkın oylarıyla iktidar olacak” dedi.

Esnafın, çiftçinin, memurun, köylünün, işçinin, öğrencinin dertlerini ve sıkıntılarını dinleyen ve onlarla sohbet eden Av. Ali Mahir Başarır:

“Gerek ülkemizde, gerekse bölgemizde büyük sorunlar yaşamaktayız. Toplumun sıkıntılarını bilmekteyiz. İnsanlık onuruna yaraşır bir yaşam düzeyini sağlayacak ve kalkınmanın önünü açacağız. Çiftçinin ve köylünün, memurun ve esnafın, öğrencinin ve çalışanın sorunları bizim sorunlarımızdır ve öncelikle çözmemiz gereken sorunlardır. Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmayı biz sağlayacağız.

İşsizlik sorununu çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yazboz tahtasına çevrilen ve hiç kimsenin memnun olmadığı eğitim sorununu acilen düzelteceğiz. Eğitim kalitesi derhal medeni bir seviyeye getirilecek. Sağlıkla ilgili sorunları ortadan kaldıracağız. ”, dedi.

Ayrıca Mersin ilini karış karış gezen ve her kesimden yoğun ilgi gören Av. Ali Mahir Başarır:“Bölgemizdeki sorunları da tek tek tespit ettik. Bölgemizin kalkınması, daha yaşanılır ve daha çağdaş bir bölgeye dönüştürülmesi için her türlü yatırımları Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında biz gerçekleştireceğiz. Biz kadınımızın, erkeğimizin, gencimizin, yaşlımızın, çocuklarımızın kısaca insanımızın huzur ve refah içerisinde yaşamasını istiyoruz. Biz herkesin işi ve aşı olsun istiyoruz. Biz hiç kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan, kucaklamak istiyoruz.

Ben sizden ve içinizden biriyim. Bu bölgede doğdum, bu bölgede büyüdüm, bu bölgede yetiştim ve yine bu bölgede sizlerle, sizlerin daha insani ve daha iyi koşullarda yaşamanız için siyaset yapmaktayım.

Ak Parti dönemi ülke insanını fakirleştirdi; yandaşı, eşini, dostunu, ailesini zenginleştirdi. Esnafı, köylüyü, üreticiyi, çiftçiyi, memuru, işçiyi, öğrenciyi bitirdi. İnsanlarımız iş ve aş derdine düştü.

AKP Hükümeti artık misyonunu tamamlamıştır. 24 Haziran seçimleri yeni bir milat, yeni bir başlangıçtır. Bu tarih AKP Hükümetinin sonu, CHP iktidarında aydınlık Türkiye’nin başlangıcı olacaktır.”dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.