Hava Durumu

:

:

:

Ali Boltaç,Yeni Nesil Yönetimle Birlikte Başarabiliriz

18 Aralık 2018 Salı 16:32

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan a.adayı Ali Boltaç, “Yeni nesil dinamik yönetim anlayışı ile Tarsus Belediyesini yöneteceğiz”

Ali Boltaç,Yeni Nesil Yönetimle Birlikte Başarabiliriz

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM-  CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan a.adayı Ali Boltaç, “Yeni nesil dinamik yönetim anlayışı ile Tarsus Belediyesini yöneteceğiz” dedi.

“Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada durabilmek ilerlemedir. Birlikte çalışmak başrıdır, başarıyı getirecektir” diye atıfta bulunan Ali Boltaç, “Henry Ford’un da vurguladığı gibi başarmanın sırrı ancak birlikten geçer. Birlikte üretim daha güçlü, daha özgür Tarsus ‘u beraberinde getirir. Geleceği satın alabilecek tek şey “Bugün”dür ve biz hep bugünümüzü  hatırlayıp öyle hareket edeceğiz” dedi.

Seçime yönelik saha çalışmalarını partili ekip arkadaşlarıyla birlikte aralıksız olarak sürdüren Boltaç, “Her zaman bir arada yek kalarak birlikten kuvvet doğarın en güzel örneği olacağız. Birlikte üreteceğiz, birlikte özgürleşeceğiz ve birlikte başaracağız. Kalkınmayı tabanda başlatacağız. Ortak akıl ile aldığımız kararlarımızda başarıyı beraber elde edip, daha mutlu bir Tarsus’u beraber inşa edeceğiz.  Yeni nesil dinamik yönetim için hep beraber ele ele olacağız. #birliktenkuvvetdoğar #bizbiriz #üretentarsus #özgürtarsus #birlikbaşarıyıgetirir #ortakakılharekatı” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.