Hava Durumu

:

:

:

Ali Boltaç, Cumhuriyet’in 95. Yıldönümünü Kutladı

26 Ekim 2018 Cuma 23:23

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı genç İşadamı Ali Boltaç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ali Boltaç, Cumhuriyet’in 95. Yıldönümünü Kutladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı genç İşadamı Ali Boltaç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ali Boltaç, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere verdiği en büyük armağan olan Cumhuriyetin, kültürden sanata, tarımdan eğitime, kültüre bir milletin uyanışı olduğunu söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının, tarih boyunca esaret görmemiş, esir edilemez, onurlu, mazlum bir halkın yeniden ayağa kalkışı ve küllerinden yeniden doğuşu olduğunun altını çizen CHP Belediye Başkan a.adayı Ali Boltaç, şunları kaydetti:

“Hepimizin bildiği gibi Cumhuriyet kolay kurulmadı. Yedi düvele karşı verilen Kurtuluş Savaşı sonrası Cumhuriyet ile taçlanan bu mücadelenin arkasında ulusumuzun canıyla, kanıyla ödediği büyük fedakârlık vardır. Bugün, Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere isimsiz kahramanlarımızın, şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı, sevgi ve minnetle eğildiğimiz gündür.

Cumhuriyet değerlerini aşındırmak isteyenlere, türlü bahanelerle kutlamaları yasaklayanlara karşı, içerde egemenliğimizi, dışarıda bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetimize ve Atatürk ilke ve devrimlerine kararlılıkla sahip çıkacağımızın sözünü verdiğimiz bir gündür.

Türkiye’nin çağdaş dünyayla bütünleşme kararlılığının göstergesi olan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önderimiz Atatürk’e, kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunar, ulusumuzun ve tüm hemşerilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım.”

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.