Hava Durumu

:

:

:

Ali Boltaç, Canlı Yayında Gazetecilerin Sorularını Yanıtlayacak

26 Kasım 2018 Pazartesi 19:02

SONMANŞET.COM- Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tarsus Belediye Başkanlığına aday adayı olan ve aylardan bu yana saha çalışması yürüten genç isim Ali Boltaç, Star Radyo TV'de canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Ali Boltaç, Canlı Yayında Gazetecilerin Sorularını Yanıtlayacak

SONMANŞET.COM- Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tarsus Belediye Başkanlığına aday adayı olan ve aylardan bu yana saha çalışması yürüten genç  isim Ali Boltaç, Star Radyo TV’de canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Tarsus Star Radyo TV’de “Siyasetin Nabzı” Programında 27 Kasım Salı günü (yarın) saat 15’de Ali Kemal Köseoğlu’nun maderatörlüğünde AA-TRT Muhabiri, Son  Manşet Gazetesi Sahibi Selahattin Özbozkurt ve Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni-Habertürk Temsilcisi Hakan Bulut’un sorularını yanıtlayacak olan CHP’li Ali Boltaç’ın gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapması bekleniyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.