Hava Durumu

:

:

:

AKFED Genel Başkanı Mehmet Bolat Ankara'da

15 Ağustos 2018 Çarşamba 10:24

SONMANŞET.COM- Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED) Mersin İl Başkanı ve Akdeniz 1946 Demokratlar Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bolat, İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ile birlikte partinin olağanüstü kurultayına katılarak, yeniden genel başkanlığa seçilen Meral Akşener'e tam destek verdi.

AKFED Genel Başkanı Mehmet Bolat Ankara'da

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED)  Mersin İl Başkanı ve Akdeniz 1946 Demokratlar Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Bolat, İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ile birlikte partinin olağanüstü kurultayına katılarak, yeniden genel başkanlığa seçilen Meral Akşener’e tam destek verdi.

Türk siyasetinin kilometre taşları arasında yer alan 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in hem doktoru, hem de danışmanı olan Aylin Cesur ile uzun zamandan bu yana istişare içinde olduklarını kaydeden Mehmet Bolat, Ankara’da gerçekleşen olağanüstü büyük kurultayın oldukça verimli şekilde geçtiğini ifade etti.

40 yıldır siyasetin içinde yer alan, birçok kademe de aldığı görevlerin yanı sıra Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini de yapan Mehmet Bolat, büyük kurultayda eski Bakanlardan hemşehrimiz Ayfer Yılmaz’la da görüşme imkanı buldu.

Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması; hem bölge genelinde, hem de ülke genelinde tıkanan siyasetin rayına oturması için yerel seçimleri adres gösteren Mehmet Bolat, “Bizim tek gayemiz Hakk’a ve Halka hizmet etmektir. Bu konuyla ilgili olarak gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.