Hava Durumu

:

:

:

Akdeniz Belediyesi Vezneleri Hafta Sonu Açık

23 Kasım 2022 Çarşamba 20:41

SELAHATTİN ÖZBOZKURT SONMANŞET.COM- Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; “Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin 2022 yılı 2'nci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğu” hatırlatıldı.

   Akdeniz Belediyesi Vezneleri Hafta Sonu Açık

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; “Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin 2022 yılı 2’nci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğu” hatırlatıldı.

Duyuruda, vatandaşların iş ve işlemlerini kolaylıkla yerine getirmeleri ve kalabalıkları önlemek amacıyla bu tür vergi ve borçlarını ödemek isteyen mükellefler için 26 Kasım Cumartesi ile 27 Kasım Pazar günlerinde, belediye ana bina veznelerinin 10:00 ila 16:00 saatleri arasında açık olacağı belirtildi.

Tüm tahsilat işlemleri bir parmak uzağınızda

Yapılan açıklamada; dileyen mükelleflerin ayrıca www.akdeniz.bel.tr internet adresi üzerinden de emlak vergisi, çevre temizlik vergisi bildirimleri ile ilan ve reklam beyannamelerini online verebilecekleri, diğer tüm vergi ve borçlarını da yine online sistemle ödeyebilecekleri kaydedildi.

Web-Tapu hizmeti ile beyanlar online alınıyor

Akdeniz Belediyesi’nin mükelleflere sağladığı diğer bir hizmet ve kolaylık da web-tapu hizmeti. Dileyen vatandaşlar, tapularıyla ilgili bildirim ve beyanlarını, belediye binasına gelmelerine gerek kalmadan, bulunduğu yerde yine online sistem üzerinden kendileri verebiliyor.

İşlemin devamında, mükelleflerin web-tapu sistemi üzerinden verdiği beyanlarının doğruluğu belediye yetkililerince teyit ediliyor. Nihayetinde, doğruluğu onaylanan beyanlar, yine vatandaşın belediyeye gelmesine gerek kalmadan güvenli ve hızlı bir şekilde hem sisteme hem de dosyasına kaydediliyor.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.