Hava Durumu

:

:

:

Akademi Derneği Üyesi Ünker’in “İletişim Yönetimi Eğitimi”ne Yoğun İlgi

14 Mayıs 2022 Cumartesi 20:09

SELAHATTİN ÖZBOZKURT SONMANŞET.COM- Akademi Derneği Onursal Üyesi, Education 2.0 Uluslararası “Eğitimde Üstün Liderlik” onur ödülü, iş dünyası ve girişimcilik alanında “Yılın En İyi Eğitmeni” ödülü, Uluslararası Kalite Ödülleri tarafından “Yılın En İyi Eğitim Lideri” ödülüne layık görülen ünlü yazar, oyuncu ve kıdemli eğitmen Ümit Ünker, Akademi Derneği'ne özel olarak “İletişim Yönetimi” eğitimi verdi.

Akademi Derneği Üyesi Ünker’in “İletişim Yönetimi Eğitimi”ne Yoğun İlgi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Akademi Derneği Onursal Üyesi, Education 2.0 Uluslararası “Eğitimde Üstün Liderlik” onur ödülü, iş dünyası ve girişimcilik alanında “Yılın En İyi Eğitmeni” ödülü, Uluslararası Kalite Ödülleri tarafından “Yılın En İyi Eğitim Lideri” ödülüne layık görülen ünlü yazar, oyuncu ve kıdemli eğitmen Ümit Ünker, Akademi Derneği’ne özel olarak “İletişim Yönetimi” eğitimi verdi. 

Gerçekleştirilen ücretsiz eğitimin sonunda, Ümit Ünker’in Kurucusu olduğu TEDi Eğitim ve Danışmanlık Şirketi’nin özel yazılımı olan “TEDi Online Learning (TOL)” platformu üzerinden eğitime yönelik bir sınav gerçekleştirildi. Sınav sonucunda başarılı olan katılımcılar sertifika almaya hak kazanırken, en yüksek notu alan ilk 3 katılımcıya ise Ümit Ünker’in satış rekorları kıran “Değer Odaklı Satış” kitabı hediye edildi.

Ünlü Eğitmen Ümit Ünker, “İletişimin günümüzde sahip olduğu önemden hareketle, ‘değer odaklı iletişim, kadın ve erkek iletişimi, duymak ile dinlemek arasındaki fark, akıllı soru sorma teknikleri’ gibi birçok önemli alt başlığa sahip olan iletişim yönetimi eğitimimize duyulan yoğun ilgi gerçekten mutluluk verici. Topluma katkı sağlamak için faaliyetlerimizi sürdürüyor olacağız.” dedi.

Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ise etkinliğe çok yüksek sayıda başvuru olduğuna dikkat çekerek “Faaliyetlerimize çok yoğun bir talep var ancak sınırlı kontenjanımız olduğu için her başvuruyu kabul edemedik. Daha fazla bireye dokunabilmek adına önümüzdeki süreçte yine çok önemli etkinliklerimiz olacak. Eğitimlerimizde böylesine değerli isimleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.