Hava Durumu

:

:

:

Akademi Derneği Başkanı Özbozkurt’tan Mado Yönetimine Anlamlı Ziyaret

06 Mayıs 2022 Cuma 16:37

SONMANŞET.COM- Akademi Derneği Başkanı, akademisyen,yazar ve stratejist Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, Türkiye'yi dünyaya tanıtan en güçlü markalardan birisi olan Mado'nunYönetim Kurulu'na ziyarette bulunarak ülke genelinde yoğun ilgi gören kitaplarını takdim etti.

Akademi Derneği Başkanı Özbozkurt’tan Mado Yönetimine Anlamlı Ziyaret

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Akademi Derneği Başkanı, akademisyen,yazar ve stratejist Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, Türkiye’yi dünyaya tanıtan en güçlü markalardan birisi olan Mado’nunYönetim Kurulu’na ziyarette bulunarak ülke genelinde yoğun ilgi gören kitaplarını takdim etti.

Ülkemizin alanındaki dünya devi işletmesi Mado’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur’u Kahramanmaraş’ta ziyaret eden Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “İçerisinde bir organizasyonun yönetiminde ön plana çıkan stratejileri kaleme aldığımız “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” kitabımızı, başarısını dünyaya kanıtlamış olan Mado Yönetimi’ne takdim etmekten onur duyuyor, ülkemizin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına olan katkılarınız için sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Özbozkurt ayrıca, Akademi Derneği’nin önemli projeleri hakkında Mado Yönetimi’ne bilgilendirmede bulundu.

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’a teşekkürlerini sunarak başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu. Mado Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur ise Akademi Derneği’nin başarılı faaliyetlerini desteklemekten mutluluk duyacaklarını vurguladı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.