Hava Durumu

:

:

:

Ak Parti Mersin A.Adayı Bengi: Mersin'e Hizmete Hazırım

16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:30

SONMANŞET.COM- Akdeniz'in incisi olan Mersin'e İnanç Turizmi başta olmak üzere; tarım, lojistik ve eğitim gibi alanlarda hak ettiği değeri kazandırabilmek için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Mersin Milletvekili aday adayı olan Tarsuslu İşadamı Ümit Bengi, ata toprağı Mersin'e ve Tarsus'a hizmet için yola çıktı

Ak Parti Mersin A.Adayı Bengi: Mersin'e Hizmete Hazırım

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Akdeniz’in incisi olan Mersin’e İnanç Turizmi başta olmak üzere; tarım, lojistik ve eğitim gibi alanlarda hak ettiği değeri kazandırabilmek için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Mersin Milletvekili aday adayı olan Tarsuslu İşadamı Ümit Bengi, ata toprağı Mersin’e ve Tarsus’a hizmet için yola çıktı. Bengi, istihdam odaklı pek çok özgün ve somut projeyle dikkatleri şimdiden üzerine çekmiş gözüküyor.

TARSUS BENİM ATA TOPRAĞIM

Tüm öğrenim hayatını babasının memuriyeti dolayısıyla Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde geçiren Ümit Bengi, aslen Tarsuslu. Çukurova Üniversitesi Ziraat Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Toros Gübre ve Nitora gibi sektörün saygın kuruluşlarında çalışan Ümit Bengi, daha sonra kendi şirketi B Tarım’ı kurdu. Özellikle son 6 yıldır gübre konusunda çeşitli AR-GE projelerine imza atan Bengi, tarım sektörüne ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya kendini adamış durumda.

ODAK NOKTAM HER ZAMAN ÜLKEME HİZMET OLMUŞTUR

“Ülkem varsa ben de varım” diyen genç girişimci Ümit Bengi, iş yaşamını da bu prensipler üzerine inşa etmiş. Risk alan, yatırımdan kaçmayan, ülkesi için üretmeyi kendine misyon edinen Bengi, sektörde ithal edilen ürünleri, Türkiye’de yerli kaynaklarla üretmeyi başarmış örnek bir sanayici profili çiziyor.

SEKTÖR TECRÜBELERİMİ MECLİSE TAŞIMAK İSTİYORUM

Sektörde imza attığı yatırım ve AR-GE çalışmalarıyla tarım sektöründe ciddi katma değer sağlayan Ümit Bengi, çiftçisinden, son kullanıcısına yıllardır sahada olduğu için yaşanan sorunları ve çözüm yolarlını en iyi bilenlerden biri.

Tarsuslu olduğu için Mersin’den aday adayı olduğunun altını çizen Ümit Bengi, “Hemşehrilerimle çok yakın temaslarda bulunduğum için onların isteklerini, ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum.

Hem sanayici kimliğimle, hem de bu memleketin bir evladı olarak, bölgede yaşanan işsizlik sorununun çözümü başta olmak üzere özellikle inanç turizmine yönelik yapabileceklerimle hizmete talibim” dedi.

NEDEN AK PARTİ’DEN ADAY?

ÜMİT BENGİ: “Bu görevi AK Parti bünyesinde yapmak benim için çok önemli. Cumhurbaşkanımızın istikrarlı, güven veren vizyoner duruşu yanında partimizin ana ilkeleri olan halkı kucaklayan yönü, mütevazi, hedef odaklı, samimiyeti ve hoşgörü anlayışı benim de hayatım boyunca olmazsa olmazlarım oldu. Bu noktada kendimi AK Parti dışında bir yerde göremiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.