Hava Durumu

:

:

:

Ak Parti A. Adayı Zeki KABA Temayülde 1’nci Çıktı

08 Mayıs 2018 Salı 23:00

SONMANŞET.COM- 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü yapılan AK Parti temayül yoklamasında AK Parti Mersin Milletvekili a. Adayı Zeki Kaba'nın birinci çıktığı bildirildi.

 Ak Parti A. Adayı Zeki KABA Temayülde 1’nci Çıktı

SONMANŞET.COM- 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü yapılan AK Parti temayül yoklamasında AK Parti Mersin Milletvekili a. Adayı Zeki Kaba’nın birinci çıktığı bildirildi.

AK Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Zeki Kaba’nın Basın Bürosundan yapılan açıklamada, TARSUS-ÇAMLIYAYLA BÖLGESİNDEKİ Temayül yoklamasından  1.’nci sıradan çıkan AK Parti Milletvekili A.Adayı  Ankara’nın yolunu tuttu.

Alınan bilgilere göre AK Parti’de Aday adayları için ikinci aşama dün başladı. AK Parti Genel Merkezi’ndeki mülakata katılmak için telefon alan ZEKİ KABA Ankara’ya hareket etti.

 Yüz yüze yapılacak mülakatlarda aday adayları son derece detaylı bir şekilde incelenecek.

Giyiminden konuşmasına kadar adayların ince elenip sık dokunacağı belirtilirken, Aday adaylarının parti vitrinine yakışıp yakışmadığı, parti politikalarını ne kadar benimseyip, özümsediği ve partiye ne gibi katkılar sunabilecekleri değerlendirilecek.

AK Parti Genel Merkezinde Komisyonun yapacağı Mülakatlarda adaylara yaklaşık 5 dakikalık süre verileceği kaydedildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.