Hava Durumu

:

:

:

AK Parti A.Adayı Karaoğlu, Tarsus İş Dünyasıyla Buluştu

16 Kasım 2018 Cuma 16:41

SONMANŞET.COM- AK Parti Tarsus Belediye Başkan a. adayı Mustafa Kemal Karaoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

AK Parti A.Adayı Karaoğlu, Tarsus İş Dünyasıyla Buluştu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- AK Parti Tarsus Belediye Başkan a. adayı Mustafa Kemal Karaoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Oda’yı ziyaret eden Karaoğlu’nu, Başkan Ruhi Koçak karşıladı. Tarsus’u ayağa kaldıracak projelerle göreve talip olduğunu kaydeden Mustafa Kemal Karaoğlu, özellikle kırsal kalkınmanın bir an önce yapılması, sosyal hayatın canlanması ve geleceğin Tarsus’unu imar etmek için göreve talip olduğunu kaydetti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yapmayı hedeflediği projelerden de bahseden AK Parti Tarsus Belediye Başkan a. adayı Mustafa Kemal Karaoğlu, “Köy park projeleri, tarım ofisleri projeleri ile köykent modelini geliştirip, işsizliği kökünden kazıyacağız. Hep beraber üretip, birlikte kalkınacağız. Tarsus’u kişi başına düşen milli geliriyle Türkiye’nin en refah kentlerinden biri haline getireceğiz. Biz, marka kent Tarsus’u yaratacağız. Projelerimiz uzman ekip tarafından hazırlandı. Projelerimizi halkın onayına sunarak hayata geçireceğiz. Kesinlikle –ben yaptım oldu- mantığından uzak duracağız” dedi.

Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesine sıcak baktığını ve yakından takip ettiğini de kaydeden Karaoğlu, “Bu projenin bir an önce hayata geçmesini istiyorum. Binlerce insanımıza iş imkanı sağlanacak ve bölge tarımı kalkınacaktır” diye konuştu.

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak ise Karaoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.