Hava Durumu

:

:

:

ADFED İl Başkanı Bolat, Gökçel’i Ziyaret Etti

19 Ekim 2017 Perşembe 11:35

SON MANŞET.COM- Mersin Siyaset dünyasının renkli simalarından olan Bağcılar eski Belediye Başkanı, deneyimli siyasetçi, Eğitimci Mehmet Bolat, bir süre önce kurulan Adnan Menderes Dernekleri Federasyonu (ADFED) Mersin Şube Başkanlığına getirildikten sonra çalışmalarını yoğunlaştırdı

ADFED İl Başkanı Bolat, Gökçel’i Ziyaret Etti

SON MANŞET.COM- Mersin Siyaset dünyasının renkli simalarından olan Bağcılar eski Belediye Başkanı, deneyimli siyasetçi, Eğitimci Mehmet Bolat, bir süre önce kurulan Adnan Menderes Dernekleri Federasyonu (ADFED) Mersin Şube Başkanlığına getirildikten sonra çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Merhum Adnan Menderes’e iade-i itibarının verilmesi için Adnan Menderes Dernekleri Federasyonunun yurt genelinde başlattığı imza kampanyalarına yoğun bir ilgi gösterilirken, Mersin Şube Başkanı Mehmet Bolat da imza kampanyasına halktan destek vermesi çalışmasının yanı sıra önemli ziyaretlerini sürdürüyor.

ADFED Mersin şube Başkanı Mehmet Bolat, Mersin Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel’iş makamında ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Mersin Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, ADFED Başkanı Mehmet Bolat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.