Hava Durumu

:

:

:

Abdullah Özyiğit: Asıl İşimiz Şimdi Başlıyor

01 Nisan 2019 Pazartesi 16:20

SONMANŞET.COM- Yenişehir Belediye'sinin yeni başkanı CHP'li Abdullah Özyiğit oldu.

Abdullah Özyiğit: Asıl İşimiz Şimdi Başlıyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Yenişehir Belediye’sinin yeni başkanı CHP’li Abdullah Özyiğit oldu.

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, tarihi bir fark atarak Yenişehir Belediyesi’nin yeni başkanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 63,46 oy oranını yakalayarak tarihi bir zafere imza attı.

Sabah saatlerinde oyunu Şevket Pozcu Anadolu Lisesi’nde 1351 numaralı sandıkta kullanan Abdullah Özyiğit, oy kullanma işlemi devam ederken ilçede bulunan okulları ziyaret ederek seçimde görev alanlara başarılar diledi.

Oyların sayılmaya başladığı saatlerde ilçe örgütüne geçen Özyiğit, seçim sonuçlarını bir süre buradan takip etti. Daha sonra partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Vahap Seçer’in merkez seçim ofisine geçen Özyiğit, sayım işlemlerini gecenin ilerleyen saatlerine kadar buradan takip etti. Gece saat 01:00 sularında Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Mersin Adliyesi’ne geçen Abdullah Özyiğit, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Özyiğit, burada yaptığı konuşmada, “Halkımız Büyükşehir’de Vahap Seçer’i , Yenişehir’de ise bendenizi seçmeleri konusunda ki taleplerimizi yerine getirdi. Onlar bizlere bu görevi verdi. Artık sorumluluk bizlerde. Yine onların destekleriyle Yenişehir’de ve Mersin’de geçmiş dönemle bizim dönemimiz arasında ki farkı göstermek istiyoruz. Sosyal Demokrat Belediyeciliği Mersin’de hayata geçireceğiz. Bir takım olarak bu imkanı bize sağladıkları için tüm seçmenlerimize teşekkür ederim”dedi.

HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ SORUMLULUĞU, BAŞIMIZ DİK BİR ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ.

Abdullah Özyiğit, milletvekilleri, belediye başkanları ve il yöneticileriyle birlikte Adliye’nin ardından parti il binasına geçti.Sabahın ilk saatleri olması ve yağmur yağışına rağmen yüzlerce kişinin meşaleler yakarak, ‘Hak, hukuk, adalet’ şeklinde slogan attığı il binasında yaptığı konuşmada ise Özyiğit,“ Her şey oldu-bitti gözüyle bakamayız. Asıl işimiz şimdi başlıyor. Tarsus’ta Haluk Bozdoğan, Mezitli’de Neşet Tarhan, Yenişehir’de bendeniz Abdullah Özyiğit ve Büyükşehir’de Vahap Seçer ile birlikte halkımızdan aldığımız sorumluluğu, başımız dik bir şekilde yerine getireceğiz. Mersin’de sosyal demokrat belediyeciliği, çağdaş bir belediyecilik anlayışını, insan ayırmadan Anamur’dan Çamlıyayla’ya nasıl yapıldığını göstereceğiz. Ve biz, bu hizmeti yaptıktan sonra halkımız ‘Bu ülkeye sosyal demokrat belediyecilik lazım, bu ülkenin kurtulması için sosyal demokratlar lazım’ diyecekler.Onun için çok çalışacağız. Bize güvenen Mersin’e ve sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.